Algemeen

Topactrices op het oog voor Cruella De Vil origin story

Het project begint flink te vorderen!

door Wouter Drummen om 12:17 in Algemeen
Disney's Maleficent was een groot succes; de film, waarin Angelina Jolie de hoofdrol speelt, werd goed onthaald en wist meer dan 750 miljoen dollar aan de wereldwijde box-office op te halen. Maleficent is een remake van de film Doornroosje, maar deze keer wordt het sprookje verteld vanuit het oogpunt van de heks Malafide. Nu wil Disney opnieuw zo'n succes herhalen met een andere iconische slechterik, namelijk Cruella De Vil.

Het Huis van de Muis plant een origin story rond Cruella De Vil, waarin het duidelijk wordt hoe de jonge Estella in de toekomstige slechterik uit 101 Dalmatians verandert; hierin werd zoals iedereen wellicht weet De Vil door Glenn Close gespeeld. De rol van Estella is weggelegd voor Emma Stone; zij zal de hoofdrol gaan spelen. Maar nu heeft Disney ook meerdere grote namen op het oog voor de schurk van de film.

Indrukwekkend lijstje
Zo worden Emma Thompson, Charlize Theron, Julianne Moore, Demi Moore én Nicole Kidman genoemd; laatstgenoemde staat bovenaan het verlanglijstje. Het gaat hier om de rol van The Baroness; zij zal een belangrijk aandeel hebben in de transformatie van Estella tot Cruella.

De film wordt geregisseerd door Craig Gillespie, o.a. bekend van I, Tonya, terwijl het script wordt geschreven door Tony McNamara, o.a. bekend van The Favourite. Een releasedatum is nog niet bekend.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Ze zullen wel weer gaan mikken op geforceerd sympathie die we moeten gaan krijgen voor Estella.
Cruella werkte juist zo goed omdat ze een absolute psychopaat is die eng genoeg gewoon zo geboren worden.

SplashySleet20

Avatar

Hopelijk sluit het zixh dan aan bij de live action versie.

Sietze1983

Avatar

Nou, eigenlijk heeft geen een van alle het in zich om zo'n villian te spelen. Ik zou zeggen, lekker door Emma Stone zelf laten spelen, zij zou dit volgens mij nog het beste kunnen doen

nieuwslaatste nieuws

meest populair