Verwijderde scènes 'Captain Marvel' onthuld!

Verwijderde scènes 'Captain Marvel' onthuld!

Nu al wat duidelijkheid over de manieren waarop het geheel is ingekort.

Net als bij elke andere grote film, is het nodige uit Captain Marvel gehaald. Sommige scènes werken immers beter dan de andere en soms is het beter om iets er daarom helemaal uit te halen. Zo dus ook bij deze Marvel-film rond Brie Larson.

Op Reddit was er een gebruiker die het nodige te vertellen had over materiaal dat de film uiteindelijk niet gehaald heeft. Heb je Captain Marvel nog niet gezien? Lees dan vooral niet verder.


Reddit-gebruiker FradiTomi wijst er terecht op dat een van de eerste foto's die werd vrijgegeven, te zien is dat Carol Danvers niemand minder dan Ronan (Lee Pace) ontmoet. Die film haalde het eindresultaat niet. In plaats daarvan zien we Ronan maar kort als hologram en op het einde van de MCU-film.

Verder was er een andere gebruiker, BrandonAUS, die stelt aan de visuele effecten gewerkt te hebben. Volgens hem was er ook een scène gemaakt waarin Yon-Rogg (Jude Law) in gesprek gaat met de Supreme Intelligence. Die neemt de vorm aan van de persoon die het meest bewonderd wordt door de spreker en dat was bij Yon-Rogg hemzelf. Verder was de scène tussen Carol en de Supreme Intelligence ook flink ingekort.

NieuwsFilm

meest populair