Marvel krijgt snel een homoseksuele superheld

Marvel krijgt snel een homoseksuele superheld

Marvel-baas Kevin Feige laat weten dat er actief over nagedacht wordt.

Met Captain Marvel in de bioscoop, heeft Marvel Studios eindelijk een film uitgebracht waarin een vrouwelijke superheld centraal staat. Zoals bekend vormt diversiteit de toekomst van het MCU. Dat betekent dat straks ook de LHBTI-gemeenschap iemand heeft om naar op te kijken.

In een interview met ET laat Marvel-baas Kevin Feige weten dat er een LHBTI-held aan zit te komen in het MCU. Wie het precies zal worden is nog maar de vraag, maar er wordt in elk geval wel over nagedacht.

LHBTI-held
ET vroeg aan Feige wat het meest waarschijnlijk was voor het MCU: een film rond Kamala Khan, rond superheld Nova, een LHBTI-held of nog een Marvel-film van Taika Waititi. Daarop antwoordde Feige iets anders: "Ik denk dat ze allemaal op dit moment broeien." begon Feige. "Ik wil de focus op de films die we nu uitbrengen leggen en om de directe toekomst, maar alles wat je noemt is iets waarover nagedacht wordt. Sommige van die dingen worden sneller realiteit dan anderen."

Het gerucht gaat al langer dat Marvel Studios een homoseksuele acteur wil voor zijn filmuniversum. Die moet dan mogelijk de rol van Ikaris spelen in The Eternals. Dat ligt ook in lijn met een eerdere opmerking van productiechef Victoria Alonso die vertelde dat de wereld klaar is voor een homoseksuele superheld.

NieuwsFilm

meest populair