Algemeen

Kleurrijke poster 'Aladdin' en stem Iago gevonden!

De trailer was een feestje voor het oog.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 09:42 in Algemeen
De volledige trailer voor Walt Disney's live action-verfilming Aladdin verscheen eerder deze week en deze viel uiteraard op door Will Smiths blauwe geest Genie. Maar ook de andere personages kregen flink de aandacht. Check hieronder het affiche.

Als eerste het nieuws dat acteur Alan Tudyk (Star Wars: Rogue One, Frozen, Wreck-It Ralph) de stem van de papagaai Iago inspreekt. Iago is uiteraard de vogel van de slechterik Jafar, een rol van de Nederlander Marwan Kenzari.

Kleurrijke poster
Op onderstaand affiche zien we naast Genie, Jafar en Iago ook de gezichten van Mena Massoud (Aladdin), Naomi Scott (Jasmine) en Navid Negahban (de Sultan). Ook zie je de tijger Rajah en Aladdins aapje Abu (Frank Welker).


Andere rollen zijn voor onder meer Nasim Pedrad (Dalia), Billy Magnussen (Prince Anders) en Numan Acar (Hakim) en de regie lag in handen van Guy Ritchie. Vanaf 22 mei draait de remake van Aladdin uit 1992 in de Nederlandse bioscoopzalen.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Brein8998

Avatar

Alan Tudyk, altijd goed wat betreft stemwerk.

GreenHornet

Avatar

lijkt wel een Star Wars poster

GreenHornet

Avatar

Jafar is zo klein op de poster

aspers

Avatar

Toffe poster, ziet er uitnodigend uit! Beetje de stijl van de oudere adventure-films.

Goku32

Avatar

Jammer van Jafar, volgends mijn moet Alladin in de film banger zijn voor Ijgo de vogel , dan voor Jafar want met zo een stem moet Alladin alleen maar lachen denk ik

nieuwslaatste nieuws

meest populair