Algemeen

Tyrese Gibson in drie Marvel-films

Hij start in Morbius.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Van Fast & Furious en Transformers-acteur Tyrese Gibson werd onlangs bekend dat hij een rol heeft in de Marvel-film Morbius van Sony Pictures. Het is nog onbekend welk personage hij speelt, maar het is wel duidelijk dat hij mogelijk terugkeert voor meerdere films.

De acteur, die naar verluidt een FBI agent speelt, onthulde via Instagram dat hij een deal heeft gesloten voor drie films in Sony's Marvel Universe, mogelijk allen films rond het personage Morbius van Jared Leto (Suicide Squad, Blade Runner 2049). Een andere rol is voor Matt Smith (Terminator: Genisys, Star Wars: Episode IX) die naar verluidt de rol speelt van de slechterik Loxias Crown. Ook zijn er rollen voor Adria Arjona als Martine Bancroft en Jared Harris als Morbius' mentor.

Hieronder zie je een video vanaf de set, waarin Gibson te zien is. Hij lijkt te schieten op een tegenstander en moet vervolgens een stuntje doen. De film van Safe House en Life-regisseur Daniel Espinosa moet op 10 juli 2020 verschijnen.
12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

als hij maar geen ruzie gaat zoeken

Goku32

Avatar

Hahahaha greenhornet

Rutherford

Avatar

Dacht ik ff good old Tyrese te zien in het MCU.

Inartie

Avatar

Niet te hopen voor hem dat een ander karakter een eigen spinoff gaat krijgen en film 2 en 3 worden uitgesteld Smiley face

Zembo

Avatar

Leuk voor Tyrese. Kan hij goed gebruiken, dit.

Decepticon

Avatar

Idd leuk voor hem, ik mag hem altijd graag zien in films, hij brengt altijd een leuk element met hem mee, heeft gevoel voor humor en is goed in actie.
Four Brothers is zo'n film waar niemand het meer over lijkt te hebben, dat is een topfilm.

Gigan72

Avatar

@Decepticon
Four Brothers is zeker een top film.
Prima actie met een snuifje humor.
En vergeet Chiwetel Ejiofor als badguy niet.

Marklar

Avatar

heb een bloedhekel aan die vent, four brothers was nog wel ok maar dat kwam niet door hem. In de furious films is ie veruit de irritantste, en dat wil in die films best wat zeggen.

PRIME

Avatar

Tyrese is bij mij toch wel in aanzien gedaald na dat hele Fast 8 gedoe.

STYD

Avatar

Laten we hopen dat ie op het eind van de film niet ineens veranderd in Blade. Kan me herinneren dat Blade wel eens voor kwam in de Spider-Man universe.

Sunspot

Avatar

Hij kan het geld goed gebruiken in ider geval

nieuwslaatste nieuws

meest populair