Video

Zes korte films vieren verjaardag 'Alien'!

Gave en enge video's moeten de gelegenheid eren.

door Jim Pedd om 06:00 in Video
Dit jaar is de veertigste verjaardag van Alien. Regisseur Ridley Scott nam ons mee op een bijzondere reis naar een gruwelijke toekomst. Ondertussen zijn er tal van films, spin-offs en games uitgebracht. Om de veertigste verjaardag te vieren, geeft 20th Century Fox dit jaar zes korte films uit.

Het gaat om zes korte films die allemaal gemaakt mogen worden door fans. Zij konden ideeën opsturen op de site Tongal en uit die ideeën heeft Fox er zes gekozen die daadwerkelijk gemaakt mogen worden. De zes films worden gescreend tijdens de Emerald City Comic Con, C2E2 en de Wondercon. Hieronder een gave trailer voor de shorts!


De zes films hebben ook al titels en synopsissen gekregen:
ALIEN: Alone: Hope is bemanningslid van de Otranto en probeert al een jaar haar schip en zichzelf in leven te houden. Als ze verborgen vracht ontdekt, riskeert ze alles om het kapotte schip weer op te starten en naar menselijk leven te zoeken.
ALIEN: Containment: Vier overlevenden zitten vast in een kleine ontsnappingsmodule in de diepe ruimte. Ze proberen erachter te komen hoe hun schip vernietigd werd en moeten uitvogelen wie van hen geïnfecteerd is.
ALIEN: Harvest: De bemanning van een beschadigd schip heeft slechts minuten om een evacuatieshuttle te bereiken. Een bewegingssensor is hun enige navigatiemiddel en moet hen naar veiligheid leiden, terwijl een gruwelijk wezen de bemanning terroriseert.
ALIEN: Night Shift: Een vermist ruimtetrucker wordt met een grote kater en gedesoriënteerd teruggevonden. Zijn collega suggereert dat 'ie een nachtmutsje drinkt. Maar als de toestand van de trucker verslechtert, moet de collega het heft in eigen hand nemen.
ALIEN: Ore: Lorraine is een hardwerkende mijnwerker op een kolonie en wil het leven van haar dochter en kleinkinderen beter maken dan dat van haarzelf. Maar een collega wordt onder mysterieuze omstandigheden dood teruggevonden, waarop Lorraine moet kiezen tussen het negeren van bevelen van het management, of vechten voor de veiligheid van haar gezin.
ALIEN: Specimen: Tijdens de nachtdienst op een koloniale plantage, doet Julie haar best om verdachte bodemmonsters te verzamelen. Maar haar lab sluit zich ineens af. Zonder dat ze het weet, is een van de monsters ontsnapt en breekt een gevaarlijk kat-en-muis spel uit.


4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

40 jaar , en nog steeds relevant.
Het begrip 40 jaar oude film is in de afgelopen 40 jaar wel veranderd; In 1979 kwamen 40 jaar oude films uit 1939 hahaha. Smiley face (khoop dat deze leuk gaan worden en wil de pret niet drukken, maar superkorte shots zonder praten is meestal een red flag)

5ieb

Avatar

Wauw, laat maar komen. Smiley face

Civilian Supreme

Avatar

Kom maar op!!! En maak er gelijk een goede tv serie van, de potentie is er zeker.

Mas7

Avatar

Één van mijn favoriete franchises, waarvan Aliens, Alien & Alien3 mijn favorieten zijn.

En wat betreft Aliens: wat een film, soundtrack en spanning!

NieuwsFilm

meest populair