Algemeen

Nieuwe concept art 'Captain Marvel' toont enge, monsterlijke Skrulls!

Talos en zijn makkers hadden er dus schijnbaar ook heel anders uit kunnen zien!

door Jeffrey Kouters om 14:18 in Algemeen
Er is een nieuwe berg concepttekeningen van Captain Marvel verschenen op het internet. In deze serie staan de Skrulls centraal. Een aantal van deze alternatieve ontwerpen doet sterk denken aan hun voorkomen in de comics. Let op: dit artikel bevat spoilers!


De Skrulls zijn stiekem wel één van de grote verrassingen van Captain Marvel. De makers hebben deze bekende slechteriken (sst) uit de comics op een interessante manier geïntroduceerd in het Marvel Cinematic Universe. De Skrulls staan onder leiderschap van Talos (met verve neergezet door Ben Mendelsohn). Deze nieuwe (ingescande) tekeningen geven een goede indruk van welke plannen en ideeën er allemaal zijn gepasseerd in de ontwerpfase van de film.
In het kort
In Captain Marvel neemt superheldin Carol Danvers alias Captain Marvel (Brie Larson) het op tegen de Skrulls, een aliensoort die gespecialiseerd is in gedaanteverwisseling, die de veiligheidsorganisatie S.H.I.E.L.D. hebben geïnfiltreerd op aarde. De film wordt geregisseerd door het regieduo Anna Boden en Ryan Fleck (Sugar). Captain Marvel draait sinds vorige week in de bioscoop.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

ik vond ze goed uit zien niet te druk

Symn

Avatar

overduidelijk baddies...

nieuwslaatste nieuws

meest populair