Regisseur 'Red Sonja' ontslagen door grote ophef

Regisseur 'Red Sonja' ontslagen door grote ophef

Met de naam Bryan Singer krijg je momenteel geen film gefinancierd!

Bryan Singer, regisseur van X-Men en Bohemian Rhapsody, is niet langer verbonden aan de nieuwe Red Sonja-film die momenteel wordt ontwikkeld door Millennium Films.

Red Sonja is een verfilming van Robert E Howards gelijknamige stripheldin, die de nodige avonturen beleeft en monsters afslacht met haar gigantische zwaard. Vorige maand werd al gemeld dat het filmproject met de nodige problemen te kampen heeft, maar Singer werd op dat moment nog verdedigd door de producenten van de film, ondanks de vele beschuldigingen van seksueel wangedrag aan het adres van Singer.

The Hollywood Reporter weet vandaag echter te melden dat Singer nu officieel is ontslagen als regisseur. Hoofdreden is dat de productiemaatschappij door de betrokkenheid van Singer geen Amerikaanse distributeur wist te contracteren.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen?
Het is nog onduidelijk of Red Sonja nu gemaakt zal worden door een nieuwe regisseur. Ashley Edward Miller is verantwoordelijk voor het script. De opnames zouden eigenlijk later dit jaar van start moeten gaan in Bulgarije.

NieuwsFilm

meest populair