Algemeen

Regisseur 'Red Sonja' ontslagen door grote ophef

Met de naam Bryan Singer krijg je momenteel geen film gefinancierd!

door Zilko Tarici om 10:39 in Algemeen
Bryan Singer, regisseur van X-Men en Bohemian Rhapsody, is niet langer verbonden aan de nieuwe Red Sonja-film die momenteel wordt ontwikkeld door Millennium Films.

Red Sonja is een verfilming van Robert E Howards gelijknamige stripheldin, die de nodige avonturen beleeft en monsters afslacht met haar gigantische zwaard. Vorige maand werd al gemeld dat het filmproject met de nodige problemen te kampen heeft, maar Singer werd op dat moment nog verdedigd door de producenten van de film, ondanks de vele beschuldigingen van seksueel wangedrag aan het adres van Singer.

The Hollywood Reporter weet vandaag echter te melden dat Singer nu officieel is ontslagen als regisseur. Hoofdreden is dat de productiemaatschappij door de betrokkenheid van Singer geen Amerikaanse distributeur wist te contracteren.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen?
Het is nog onduidelijk of Red Sonja nu gemaakt zal worden door een nieuwe regisseur. Ashley Edward Miller is verantwoordelijk voor het script. De opnames zouden eigenlijk later dit jaar van start moeten gaan in Bulgarije.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

beschuldigd en nooit veroordeeld

Civilian Supreme

Avatar

Nu kunnen ze een vrouw nemen voor de regie, want alleen die snapt het personage Red Sonja.

Thiver

Avatar

GreenHornet "beschuldigd en nooit veroordeeld"

Je hoeft niet te zijn veroordeeld om te worden ontslagen. Imagoschade is genoeg om de rendabiliteit van een film te ondermijnen en daarmee een gegronde reden voor ontslag.

Artificialis

Avatar

Onschuldig tot het tegendeel is bewezen, dat is wat er in onze samenleving juridisch met elkaar is afgesproken. De westerse wereld zou zich kapot moeten schamen. Een beschuldiging staat niet gelijk aan een veroordeling.

Moviemagic

Avatar

^ Die ideale wereld bestaat niet.

NieuwsFilm

meest populair