Trailer Tarantino's 'Once Upon a Time in Hollywood' aanstaande!

Trailer Tarantino's 'Once Upon a Time in Hollywood' aanstaande!

Een van de grootste films van het jaar.

Tijdens de poll De 25 Grootste Films van 2019 belandde Quentin Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood op een derde stek, achter de #2 Star Wars: Episode IX en de #1 Avengers: Endgame. Naar de film wordt dus flink uitgekeken, zeker door de fans van QT. De trailer verschijnt binnen enkele dagen.

Dit nieuws meldt het betrouwbare Trailer Track. Volgens de trailer-speurder verschijnt de teaser trailer aankomende maandag 18 maart. Sony Pictures wil de trailer waarschijnlijk koppelen aan de release van Jordan Peele's horrorthriller Us die een paar dagen later verschijnt. Deze film is ijzersterk ontvangen en lijkt een monsterhit te gaan worden.

Stuntman en Sharon Tate
In Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood draait het om de tv-acteur Rick Dalton die in slechts één succesvolle westernserie heeft gespeeld en hij verlangt naar nieuw succes. Zijn rechterhand en stuntman Cliff Booth kijkt ook uit naar een filmcarrière. Het verhaal van Dalton doorkruist de moord op zijn buurvrouw Sharon Tate en vier van haar vrienden door Charles Mansons sekte.

Er zijn rollen voor onder meer Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Al Pacino en nog vele andere grote sterren. Op 8 augustus verschijnt de film voor het Nederlandse publiek. Maandag waarschijnlijk de trailer!

NieuwsFilm

meest populair