Video

Superheldenfilm 'Shazam!' stevent af op slechtste DC opening?

Maar dat zegt dus nog niets.

door Bram de Groot om 13:33 in Video
Op 4 april vliegt de DC-film Shazam! de Nederlandse bioscoopzalen binnen en de film van regisseur David F. Sandberg zou een verfrissende en lachwekkende superheldenfilm zijn zoals we nog niet hebben gezien in het DC Extended Universe.

De financiële start lijkt alles behalve indrukwekkend te worden. Volgens Deadline zou de DC-film in de States niet hoger uitkomen dat een score van zo'n 40 tot 45 miljoen dollar. En dat ligt alweer een stuk onder de score van Aquaman. Die DC-film startte met een redelijke 67 miljoen dollar, maar wist door de kerstperiode uiteindelijk uit te komen op ruim 1,1 miljard dollar wereldwijd. Hieronder de Chinese trailer:


Andere grote releases
Deadline gaf ook voor enkele andere titels een voorspelling af. Jordan Peele's Us zou op zo'n 40 miljoen dollar uitkomen, Disney's Dumbo tussen de 58 en 75 miljoen dollar en Paramounts Pet Sematary op zo'n 20 miljoen dollar. Us verschijnt volgende week in Nederland, Dumbo een week later en Pet Sematary op 4 april.

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

voor een komedie is het veel, ben meer benieuwd naar Hellboy stats

Utah

Avatar

Ik denk dat deze film met een relatief laag superheldenbudget misschien nog wel quitte gaat spelen of zelfs een magere winst noteert. Maar Hellboy.. ik denk dat die gaat floppen.

DrPeper

Avatar

Ik had al geen hoge verwachtingen van deze film.

eltorro

Avatar

@Utah: Bij 300 miljoen is de film waarschijnlijk al succesvol, dus het lijkt me geen grote uitdaging voor de film om winstgevend te worden. Daarnaast is er een grote kans dat de film positieve reviews gaat ontvangen, de review embargo wordt al twee weken voor release opgeheven. En dat gaat ook weer positieve buzz opleveren.

STYD

Avatar

Zeiden ze dat ook niet over Aquaman??

Gyros regime

Avatar

Ik kijk hier naar uit, lekker genieten van puur vermaak. (Verwacht ik)

Goku32

Avatar

Dacht ik al, maar dit is nooit slechter dan de green lantern.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Dit is toch de eerste DC film waar ik wel naar uitkijk sinds Suicide Squad, maar die heb ik me lelijk beklaagd. Maar deze film lijkt me prima vermaak. Nochtans een superheld waar ik nul komma nul interesse in heb.

chefry1983

Avatar

Voordat captain Marvel begon kwam deze trailer voorbij. Niet mijn smaak.

Movieman2018

Avatar

Ik kijk echt uit naar deze film. De trailer gaf een duidelijke indruk dat DC de goeie richting op ging. Na BVS was het serieus downhill gegaan... Ik ga hiernaar zeker kijken!

Decepticon

Avatar

Kristian Harloff (Collider Live) heeft de film gezien en volgens hem biedt de film alles wat trailers beloven en hij is heel erg positief.

Ik kijk heel erg uit naar Shazam en de buzz is grotendeels positief en ik denk dat hij een monsterscore gaat neer zetten.

5ieb

Avatar

waar slaat dit artikel op?

Wollie1968

Avatar

Trailer gezien in de bios vond ik al geen zak aan dus deze laat ik mooi links liggen.

Goku32

Avatar

Ik geef green hornet gelijk, deze DC zit te veel met comedy elementen de hele tijd. DC moet dark zijn.

Jeroen Pasman

Avatar

Deze lijkt mij heel erg leuk, msaar financieel gezien gaat hij dus niet goed scoren

nieuwslaatste nieuws

meest populair