'Wonder Woman 1984' geen vervolg op 'Wonder Woman'

'Wonder Woman 1984' geen vervolg op 'Wonder Woman'

DC Extended Universe bestaat niet meer?

In de zomer van 2020 verschijnt Wonder Woman 1984. Een van de terugkerende personages is Chris Pine's Steve Trevor. De fans vroegen zich al af hoe dit mogelijk is. Er is nu duidelijkheid gegeven. De film heeft maar weinig te maken met de film uit 2017.

De eerste Wonder Woman uit 2017 was een enorm succes. De film kreeg een groots ontvangst en financieel deed de superheldenfilm het uitstekend. Volgens producent Charles Roven moeten we maar weinig verwachten wat betreft een connectie tussen beide films, via Vulture:


"Jenkins vond dat deze film de volgende iteratie van Wonder Woman zou moeten zijn, maar geen vervolg. En dat is ook wat ze oplevert. De film speelt zich in een compleet andere tijd af en je krijgt een idee van wat Diana-slash-Wonder Woman in de tussenliggende jaren heeft gedaan. Het is een heel ander verhaal dat we vertellen."

Indiana Jones / James Bond
Het lijkt er verwacht veel op dat Warner Bros. andere plannen heeft met de franchise en bepaalde gebeurtenissen in de vorige films loslaat om een nieuwe meer losstaande reeks te realiseren. Volgens bronnen van Vulture zou de film meer een Indiana Jones of een James Bond-film worden. Dit zijn films die ook losstaand te zien zijn, in plaats van dat er een doorlopend verhaal is zoals in het Marvel Cinematic Universe.

Wonder Woman 1984 van regisseur Patty Jenkins en met Gal Gadot staat gepland voor 5 juni 2020.

NieuwsFilm

meest populair