Algemeen

James Gunn toch terug als regisseur 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'!!

Na maanden van gedoe rondom oude tweets van Gunn, ziet Disney toch af van het eerdere ontslag.

door Zilko Tarici om 20:28 in Algemeen
Geheel tegen alle verwachtingen in, weet Deadline te melden dat James Gunn zal terugkeren voor de regie van Guardians of the Galaxy Vol. 3. Deadline heeft dit bevestigd gekregen door zowel Gunn zelf als Marvel Studios.

Gunns terugkeer komt na maanden van gedoe rondom een aantal controversiele tweets die de regisseur ruim tien jaar geleden heeft gepost. Dit leidde ertoe dat Disney Gunn totaal onverwacht op staande voet ontsloeg. Deze beslissing is, mede door grote druk vanuit cast (en dan met name Dave Bautista) en fans nu dus herzien.

Volgens Deadline zou Gunn een aantal ontmoetingen hebben gehad met Disney-baas Alan Horn. Dat Gunn zich publiek heeft verontschuldigd voor zijn oude tweets en geen negatieve uitlatingen heeft gedaan over Disney, zal ongetwijfeld hebben meegewogen in de belssing om de regisseur een nieuwe kans te geven.

The Suicide Squad
Gunn is ondertussen op zijn beurt nog steeds als regisseur betrokken bij DC-film The Suicide Squad, waarvan de opnames dit najaar moeten beginnen. Dit lijkt ook nog steeds volgens plan door te gaan, waarna Gunn zich volledig kan wijden aan Guardians of the Galaxy Vol. 3 voor Marvel en Disney.

Het is nog onduidelijk wanneer Guardians of the Galaxy Vol. 3 precies de bioscopen moet bereiken. Hier komt ongetwijfeld binnenkort meer duidelijkheid over.

24 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Novarellum

Avatar

Las het net op Instagram, super!

aspers

Avatar

Die zag je niet aankomen!

Zal wel even duren voordat we G3 gaan zien, zal nog eerst Suicide Squad 2 gaan maken.

SupaFly

Avatar

Goede berichtgevingen, was al een tijdje bekend inmiddels, maar dank voor het nieuws FilmtotaalSmiley face

Novarellum

Avatar

@supafly:
Bron? Want James Gunn heeft het 25 minuten geleden bekend gemaakt.

Boer

Avatar

Gelukkig! GotG 2 blijft mijn favoriete marvel, dus fijn dat hij de trilogie mag afmaken

Gremlin06

Avatar

Yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prince John

Avatar

Wat een verassing inderdaad, maar erg goed nieuws! Kijk in een keer weer uit naar GOTG 3!

adofmirosch

Avatar

Heel goed nieuws ben dol op de films! Misschien dat Disney een beetje bang is geworden voor SS.

Ereptile

Avatar

Positieve verrassing! Las het ook via Instagram van James en Sean Gunn. Goed nieuws!

Utah

Avatar

Terecht mag hij zijn trilogie afmaken.

kaedir

Avatar

Nu nog Depp terug!

Mav Damian

Avatar

Zooo wat een verassing inderdaad. Maar wel fijn voor Gunn dat hij zijn trilogie kan afwerken.

Decepticon

Avatar

Idd wat een verrassing! Ik kom net onder de douche weg een zette youtube op tv aan, om de 2e trailer van Avengers End Game nogmaals te kijken, kom ik filmpje van Collider Video tegen.

Fantastisch nieuws, ik kijk ook ineens weer erg uit naast Guardians 3, terwijl ik ook van mening was, dat deel 3 helemaal geschrapt zou worden.

Nu maar hopen voor Suïcide Squad 2, dat WB/DC niet boos wordt vanwege dit en Gunn ontslaan, omdat ze misschien kunnen denken dat Gunn dan zijn gedachten weer volledig bij Guardians 3 heeft.

Ik weet zeker dat Feige Gunn zijn werk zal gunnen voor DC en om een mooie film af te kunnen leveren en dan daarna gewoon aan Guardians 3 te beginnen en dat DC dat gewoon omarmt.

Khalidmocro

Avatar

Het sloeg ook helemaal nergens op waarom die werd ontslagen.. gotg = james gunn hoop dat ie zijn trilogy waardig kan afsluiten

JMRG

Avatar

Goed nieuws! Toch weer aangenomen.. wat een pannenkoeken daar bij Disney

Sander_1107

Avatar

Blijkt dus dat hij nooit was ontslagen… Disney deed alleen alsof voor die disney fox mercher!

MovieMaster2

Avatar

Dat is mooi dat hij terug is het was ook onzin waarom hij werd ontslagen oude koeien uit de sloot halen

Artificialis

Avatar

Fantastisch nieuws, respect voor Disney dat ze bereid zijn geweest om op hun beslissing terug te komen. James Gunn gaat nu Guardians of the Galaxy 3 en Suicide Squad 2 doen, dus het publiek wordt dubbel bediend.

Wie weet is er ook nog hoop voor Roseanne! Oh nee, wacht.. Zij is aanhanger van Trump natuurlijk. Dat maakt een Iraanse vrouw uitmaken voor aap natuurlijk erger dan tientallen grappen over kinderseks.

Maac

Avatar

Ja, respect voor Disney inderdaad. Respect dat ze bereid zijn hun principes opzij te zetten voor een grote zak geld. De keuze was vast volledig belangeloos en zonder druk.
Wat een grap.

Wel leuk voor Gunn natuurlijk, om eerst door het slijk te worden gehaald om vervolgens weer terug te mogen komen om andermans zakken te vullen.
Waf waf! Down boy.

Malloy de Beer

Avatar

Ondanks de leegloop van de Guardians in Infinity War kan je best veel kanten op met Vol.3. Dat maakt de Guardians films zo super. Ik zou bijvoorbeeld Howard the Duck erbij toevoegen en de Silver Surfer. Korg uit Thor Ragnarok zou er ook goed bij passen. Maar Howard heeft het meest mijn voorkeurz dan heeft die bonus scene aan het eind van Vol.1 tenminste nog een waarde.

NieuwsFilm

meest populair