Celebrity

'Amber Heard zoenend met regisseur 'It' gespot'

Amber Heard lijkt weer verliefd!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 14:14 in Celebrity
Hollywoodactrice Amber Heard (Aquaman, The Danish Girl) heeft vermoedelijk een nieuwe partner aan de haak geslagen, zo meldt TMZ. Eerder deze week werd Heard namelijk door de bekende roddelwebsite betrapt toen zij intens stond te zoenen met de Argentijnse regisseur Andy Muschietti, de man achter It (2017).

Amber Heard (32) is volgens TMZ weer gelukkig in de liefde. De Amerikaanse filmactrice werd afgelopen woensdag in Los Angeles door oplettende paparazzi gespot tijdens een innig momentje met filmmaker Andy Muschietti (45). De entertainmentwebsite heeft inmiddels de foto's van deze zoenpartij gepubliceerd. Deze geven sterk de indruk dat de twee al langer aan het daten zijn, maar dat is nog niet bevestigd.

Zij aan zij
Heards vorige relatie met kunsthandelaar Vito Schnabel lijkt dan ook definitief voorbij te zijn, zoals eerder al werd aangenomen. Zij werden afgelopen zomer voor het laatst samen gezien bij een tennistoernooi. Eerder had Heard ook een relatie met acteur Johnny Depp. Dat huwelijk mondde uiteindelijk uit in een vechtscheiding. Heard lijkt de steun van Muschietti dan ook goed te kunnen gebruiken in die juridische strijd.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Deze bloedmooie sociopaat gebruikt muschietti natuurlijk om gecast te worden in zijn nieuwe films.

GreenHornet

Avatar

Amber een maf lekker wijf

Goku32

Avatar

Niet eens met de clown zelf

Monojaxx

Avatar

@redactie

Kunnen jullie niet eens wat doen aan de weergave van jullie site. Steeds loopt de tekst door in het zwart aan de rechter kant. Heel irritant. BVD.

Frietgezicht

Avatar

Amber is er zo eentje die je keihard uit elkaar moet trekken om daarna met een normale vrouw te trouwen

Ereptile

Avatar

Oppassen dat ze hem nu ook niet gaat beschuldigen als het haar uit komt...

Sharky13

Avatar

@ Friet: Don't stick your d*ck in crazy :) haha

Goku32

Avatar

Nee Friet luister naar sharky13 doe dat inderdaad niet, die miss stake heb ik al gemaakt een jaar lang hahahahahaahahahahaahah

Artificialis

Avatar

Is dat Amber Heard op die foto? Wat een vreselijk mens toch ook.

Moviemagic

Avatar

Goku32 "Nee Friet luister naar sharky13 doe dat inderdaad niet, die miss stake heb ik al gemaakt een jaar lang hahahahahaahahahahaahah "


Johnyy Depp......is that you?

adofmirosch

Avatar

Volgens mij is het vito schnabel.

nieuwslaatste nieuws

meest populair