Celebrity

'Amber Heard zoenend met regisseur 'It' gespot'

Amber Heard lijkt weer verliefd!

door Jeffrey Kouters om 14:14 in Celebrity
Hollywoodactrice Amber Heard (Aquaman, The Danish Girl) heeft vermoedelijk een nieuwe partner aan de haak geslagen, zo meldt TMZ. Eerder deze week werd Heard namelijk door de bekende roddelwebsite betrapt toen zij intens stond te zoenen met de Argentijnse regisseur Andy Muschietti, de man achter It (2017).

Amber Heard (32) is volgens TMZ weer gelukkig in de liefde. De Amerikaanse filmactrice werd afgelopen woensdag in Los Angeles door oplettende paparazzi gespot tijdens een innig momentje met filmmaker Andy Muschietti (45). De entertainmentwebsite heeft inmiddels de foto's van deze zoenpartij gepubliceerd. Deze geven sterk de indruk dat de twee al langer aan het daten zijn, maar dat is nog niet bevestigd.

Zij aan zij
Heards vorige relatie met kunsthandelaar Vito Schnabel lijkt dan ook definitief voorbij te zijn, zoals eerder al werd aangenomen. Zij werden afgelopen zomer voor het laatst samen gezien bij een tennistoernooi. Eerder had Heard ook een relatie met acteur Johnny Depp. Dat huwelijk mondde uiteindelijk uit in een vechtscheiding. Heard lijkt de steun van Muschietti dan ook goed te kunnen gebruiken in die juridische strijd.

nieuwslaatste nieuws

meest populair