James Gunn maakt hoe dan ook 'The Suicide Squad'

James Gunn maakt hoe dan ook 'The Suicide Squad'

En daarna, echt daarna pas Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Ondanks dat James Gunn nu getekend heeft om alsnog Guardians of the Galaxy Vol. 3 te maken voor Marvel Studios, blijft zijn contract voor DC-film The Suicide Squad ook gewoon geldig. Dat betekent dat hij pas over een jaar of twee tijd zal hebben voor de derde film rond Peter Quill (Chris Pratt) en zijn maten.

Tijdens een interview met de site JoBlo vertelde producent Peter Safran dat Gunn zijn contract bij DC gewoon zal eren. Daarnaast vertelde Safran dat de film een volledige reboot van de franchise van DC zal zijn. Opvallend nieuws dus vandaag!

Heel correct
Volgens Safran wordt de boel heel correct afgehandeld. "Nee, het wordt allemaal heel elegant afgehandeld. Iedereen weet dat Suicide Squad op dit moment zijn prioriteit heeft en dat hij die film gewoon afmaakt en dat zijn volgende film daarna Guardians zal zijn. Het is denk ik het beste van beide werelden, denk ik. Voor de fans en voor James Gunn zelf."

Verder vertelde Safran dat de film bewust geen Suicide Squad 2 is genoemd. "Dat komt omdat het een volledige reboot is. Het is The Suicide Squad en ik denk dat mensen daar heel enthousiast over zouden moeten zijn. Het heeft alles wat je hoopt van een script van James Gunn en ik denk dat dat veel zegt en belooft, en ik weet dat we zullen leveren."

Vanaf 6 augustus 2021 in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair