Ezra Millers tijd als 'The Flash' al voorbij?

Ezra Millers tijd als 'The Flash' al voorbij?

Hij doet alles om dat te voorkomen, maar mogelijk lukt het niet.

Problemen voor The Flash. Het contract van acteur Ezra Miller loopt binnenkort af en dat betekent dat Warner Bros. mogelijk op zoek moet naar een nieuwe hoofdrolspeler. Tegelijk wil Miller de rol houden en schijnt hij zelf het script te schijven. In de hoop dat Warner hem dan wil houden.

The Hollywood Reporter meldt dat acteur Miller niet blij is met de visie van gepland regisseurs John Francis Daley en Jonathan Goldstein. Om die reden heeft hij het heft in eigen hand genomen en werkt hij aan een eigen versie van het script, en doet hij dat samen met comicschrijver Grant Morrison.

Duistere versie
Warner Bros. gaf Miller toestemming om dat te doen, en dat zal dan volgende week ingeleverd worden. Daarna wordt besloten of het script bevalt, en als dat zo is, kan Miller blijven. Maar mocht het script niet bevallen, moet Miller akkoord gaan met de visie van Daley en Goldstein. Doet hij dat niet, dan valt het doek voor Miller als Barry Allen.

De bedoeling van Miller is om een duistere versie van The Flash te realiseren. Dat willen Daley en Goldstein juist niet, die zoeken naar een lichtvaardige versie van Barry Allen, zoals we die een beetje kennen van de serie van The CW. De komende weken weten we dus of Miller mag blijven.

NieuwsFilm

meest populair