Algemeen

Geheime rol in 'Avengers: Endgame' onthuld!

Regisseur geeft rol aan verrassend persoon.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In Avengers: Infinity War verschenen nog redelijk wat nieuwe gezichten, ook al in de trailers. We zagen voor het eerst echt Thanos (Josh Brolin) en ook zijn handlangers - de Black Order - waren nieuw. Tot op heden waren er alleen nog maar terugkerende namen te zien in de trailers voor Avengers: Endgame. Nu is er nieuwe naam onthuld.

Regisseur Joe Russo, die de film maakt met zijn broer Anthony, heeft onthuld dat zijn dochter Ava Russo te zien zal in de vierde Avengers-film. Meer details gaf hij echter nog niet prijs. "Dit is mijn dochter Ava, die een geheime rol speelt in Avengers: Endgame," aldus papa Russo tijdens de officiële première van Captain Marvel. "We hebben het niet over wat het is. Dat is het en dat is alles wat je hoort."

De kans bestaat dat ze de dochter speelt van Hawkeye. Dit personage groeit in de comics uit tot Kate Bishop. Hieronder een foto van de twee Russo's.


Nieuwe acteurs in Endgame
Overigens zijn er wel wat namen bekend van acteurs die nieuwe personages zullen spelen in Endgame. Het is echter nog onduidelijk of het gaat om belangrijke rollen. Nieuwe namen zijn (onder meer) Katherine Langford (Love, Simon), Emma Fuhrmann (Lost in the Sun, Blended) en Hiroyuki Sanada (John Wick: Chapter 3, The Wolverine).

Vanaf 24 april is Avengers: Endgame te zien in de Nederlandse bioscoop!

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

De wieg stond op de goeie plaats van dit meisje

Tempastas

Avatar

Misschien speelt ze Carina Tivan, de dochter van de collector!

Symn

Avatar

Wat leuk. Je dochter een rolletje geven in een blockbuster, ze kan zeker vast iets heel goed..

draganta

Avatar

Ze gaat Thanos verslaan.

Goku32

Avatar

Draganta door een pijpbeurt te geven aan Thanos zeker

Ang3l

Avatar

Het zou leuk zijn als ze Kate Bishop introduceren (de nieuwe Hawkeye van the Young Avengers). De dochter van Ant-Man is nl ook al geintroduceerd; zij is Stature van de Young Avengers. En in Captain Marvel zat de dochter van Rambeau, die ook al in de Young Avengers zit in de comics (Photon).Stop daar dan de zoons van de al in de films voorkomende Scarlet Witch en Vision bij (Wiccan & Speed) en een Kree (Hulkling) en je hebt bijna alle leden van Young Avengers al te pakken.

Young Avengers ASSEMBLE!

BlackPowerWolf

Avatar

Kans dat ze gerelateerd is aan Hawkeye is natuurlijk wel groot, die zal wel wat verdieping krijgen. Waar die geweest is en waar hij was tijdens Infinity war een er na.

nieuwslaatste nieuws

meest populair