Algemeen

Gerucht: 'New Mutants' zonder reshoots (& X-23) direct naar Disney+

Dit zagen we al aankomen.

door Jeffrey Kouters om 10:22 in Algemeen
Voordat de fusie van Disney en Fox een definitief feit was, was het eigenlijk de bedoeling dat The New Mutants peperdure reshoots zou ondergaan om de toon van de film flink te veranderen. Ook waren er geruchten dat er nieuw personage zou worden toegevoegd. Inmiddels lijkt het onzeker of The New Mutants überhaupt de bioscoopzalen zal halen.

The New Mutants van regisseur Josh Boone (The Fault In Our Stars) wordt waarschijnlijk het eerste slachtoffer van de deal tussen Disney en Fox. Volgens Vanity Fair is de kans klein dat de duistere mutantenfilm nog een bioscooprelease krijgt en is het aannemelijker dat de film op Disney+ verschijnt. The New Mutants zou met zijn "relatief magere budget, jongere castleden en kleiner spektakel" een perfecte film zijn "om direct naar de consument op de streamingdienst te sturen".

Plannen
Hoewel The New Mutants niet per sé een 'familievriendelijke' titel lijkt, zou het zonde zijn om de film in de prullenbak te gooien. De kans dat Marvel deze personages snel wil gaan gebruiken, lijkt immers ook niet groot. Interessant is overigens wel dat de geplande reshoots mogelijk Dafne Keen's X-23 (Logan) hadden toegevoegd. Het is bekend dat de studiobazen van Fox in ieder geval genoeg plannen voor haar personage hadden, maar ook die gaan waarschijnlijk niet meer door.10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Ze zijn weer lekker bezig

Alpha80

Avatar

Jammer dit

Decepticon

Avatar

Idd jammer, ik zou New Mutants graag in de bios willen zien.
Lijkt me logisch dat "X23 reshoots" geschrapt zijn, want dan verwachten velen denk ik een R rating, gezien X23 in Logan.
Nu kunnen ze hem gewoon pg13 laten en op Disney+ dumpen.
Ik hou mijn vingers gekruist en dat ie alsnog de bios haalt, maar ik ben bang dit gerucht naar Disney+ waar wordt.

Ang3l

Avatar

Wat een drama met deze film zeg.....
Had hem toch best graag willen zien.

Marklar

Avatar

benieuwd hoe slecht deze dan uiteindelijk blijkt te zijn, anders was die een jaar geleden wel uitgekomen. Fantastic Four achtig?

SolidBassie

Avatar

Disney........
Als kind had ik zoveel liefde voor ze. Nu als volwassene gooien ze nog alleen maar roet in mijn en hun eigen eten. Op kingdom hearts 3 van de laatste tijd na, mag heel disney van mij naar de maan geschoten worden.

adofmirosch

Avatar

Ben ik het met je eens Bassie

SunChaser

Avatar

Dit riep ik al een keer of vijf hier op FT.

nieuwslaatste nieuws

meest populair