Gerucht: 'New Mutants' zonder reshoots (& X-23) direct naar Disney+

Gerucht: 'New Mutants' zonder reshoots (& X-23) direct naar Disney+

Dit zagen we al aankomen.

Voordat de fusie van Disney en Fox een definitief feit was, was het eigenlijk de bedoeling dat The New Mutants peperdure reshoots zou ondergaan om de toon van de film flink te veranderen. Ook waren er geruchten dat er nieuw personage zou worden toegevoegd. Inmiddels lijkt het onzeker of The New Mutants überhaupt de bioscoopzalen zal halen.

The New Mutants van regisseur Josh Boone (The Fault In Our Stars) wordt waarschijnlijk het eerste slachtoffer van de deal tussen Disney en Fox. Volgens Vanity Fair is de kans klein dat de duistere mutantenfilm nog een bioscooprelease krijgt en is het aannemelijker dat de film op Disney+ verschijnt. The New Mutants zou met zijn "relatief magere budget, jongere castleden en kleiner spektakel" een perfecte film zijn "om direct naar de consument op de streamingdienst te sturen".

Bekijk de afbeeldingPlannen
Hoewel The New Mutants niet per sé een 'familievriendelijke' titel lijkt, zou het zonde zijn om de film in de prullenbak te gooien. De kans dat Marvel deze personages snel wil gaan gebruiken, lijkt immers ook niet groot. Interessant is overigens wel dat de geplande reshoots mogelijk Dafne Keen's X-23 (Logan) hadden toegevoegd. Het is bekend dat de studiobazen van Fox in ieder geval genoeg plannen voor haar personage hadden, maar ook die gaan waarschijnlijk niet meer door.



NieuwsFilm

meest populair