Algemeen

'The Batman' speelt zich af in de jaren negentig

En er is weer iets meer bekend over het plot.

door Jim Pedd om 06:38 in Algemeen
De aankomende Batman-film van regisseur Matt Reeves schijnt zich in de jaren negentig af te spelen. Reeves nam eerder het roer over van Ben Affleck, schreef het script en regisseert de film. Nu blijkt dus wanneer die zich ongeveer af zal spelen.

Reeves zoekt momenteel naar een nieuwe Batman-acteur. Hij wil iemand hebben die een jaar of vijftien, twintig jonger is dan Affleck. Dat past bij een setting van de jaren negentig. Verder zou hij een vrij nieuwe Batman willen volgen in zijn film, eentje die meer detective is dan de Batman van Affleck. Verder zijn er weinig details bekend, behalve dat er meerdere schurken moeten zijn, waaronder de Penguin.

Mysterie oplossen
De site Discussing Film meldt dat The Batman zich in de jaren negentig afspeelt. De film draait om Batman die probeert een mysterie op te lossen. Dat brengt hem dichterbij zijn wortels als detective. Reeves zou momenteel het script afronden, mede nadat hij extra actie moest toevoegen.

Waar men dus op de eerste plaats zoekt naar een jongere acteur voor de rol van Bruce Wayne, moet dat volgens Discussing Film ook gelden voor Alfred Pennyworth en James Gordon. Zij zijn altijd al centrale figureren geweest in de Batman-comics, dus heel vreemd is dat nieuws niet. De opnames van de film beginnen eind dit jaar.

The Batman is vanaf 25 juni 2021 te zien.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

23VDV23

Avatar

Dus een beetje op de captain Marvel tour? Ach, waarom niet. Het is een leuk nostalgisch tijdsbeeld. Beetje gekke associaties heb ik er wel mee: Batman in de jaren '90 was ofwel die geweldige cartoon ofwel die campy Schumacher films.

Wilskracht

Avatar

Prima. Mooie ferrari uit die tijd erbij. Michael Keaton weer terug. Komt wel goed, die film

PRIME

Avatar

*Takes deep breath*

BEN AFFLECK WAS THE BEST BATMAN OF ALL TIME.

Civilian Supreme

Avatar

Na Tripple Frontier te hebben gezien zou ik toch graag Affleck weer zien als Batman.

nieuwslaatste nieuws

meest populair