Algemeen

Waarom 'Captain Marvel' zo eindigt

Let op: Bevat spoilers!

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Captain Marvel introduceert Carol Danvers (Brie Larson) in het Marvel Cinematic Universe. Carol keert terug naar de Aarde, nadat ze jaren lid is geweest van de Starforce van het Kree Empire. Maar de film heeft een enigszins opmerkelijk einde, waar we na onderstaande trailer over schrijven. Lees dit bericht enkel als je de film al gezien hebt.


Aan het einde reist Carol met de Skrulls door de ruimte, op zoek naar een nieuwe thuiswereld voor de Skrulls. De film eindigt vervolgens met een scène met Nick Fury (Samuel L. Jackson) erin, de SHIELD-agent die Carol op Aarde heeft geholpen. Hij schrijft stukken over het Protector Initiative, dat hij vervolgens hernoemt naar The Avengers Initiative.

Tijdens een gesprek met Empire Magazine, legt mederegisseur Anna Boden uit waarom de film zo eindigde. "Ik denk dat onze intentie was om je het gevoel te geven dat ze de oorlog gaat helpen stoppen en de Skrulls een thuiswereld wil helpen vinden, zonder dat ze ergens op een planeet landt en een beschaving helpt opbouwen," vertelt Boden.

"Ik heb het gevoel dat we met ons voorstellingsvermogen wel een beeld kunnen krijgen van hoe dat eruit moet zien. Dus daar wilden we Captain Marvel achterlaten, met haar als inspiratiebron voor de Avengers en als inspiratie voor de hele wereld die we hebben leren kennen en waar we als Marvel-fans heel erg van zijn gaan houden. Dus het voelt alsof we het met Carol eindigen, maar het draait om de toekomst waar zij de inspiratiebron van vormt."

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PRIME

Avatar

Moest dit echt uitgelegd worden?

PS. Viel het iemand op dat ze daar al Shield heten? Terwijl ze in Avengers 1 pas die benaming bedachten..

Rich Art

Avatar

@Prime: Coulson introduceerde zich als lid van SHIELD al in Iron Man 2. Dus die benaming was er al eerder. ;)

Teknoootje

Avatar

Was dat al niet zelfs al in Ironman 1? kan me nog herinneren dat Coulson zich daar voorstelt met de hele lange naam. En men dan grapjes maakt dat ze nog opzoek zijn naar een afkorting ervan en dan ergens tegen het einde aan Shield komen.

Rich Art

Avatar

@Teknootje: Dat was in deel 1 inderdaad al...

Khalidmocro

Avatar

Shield werd opgericht na de 2e wereld oorlog ..

chefry1983

Avatar

Het was een prima einde van een prima vermakelijke film. Ben benieuwd naar volgende maand en haar rol in endgame

Goku32

Avatar

Hahahaha eindige, het enige wat Marvel kan stoppen is als de aarde naar de klote is. Want ze zien dat er zoveel geld aan te verdienen valt. Dus na de advengers gaan ze echt wel verder met 100 meer films zolang de aarde blijft bestaan krijgen we elke jaar zoiezo films van Marvel in de bioscoop

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Goku32

Voor mij prima, Marvel heeft tot nu toe kwalitatief altijd prima films afgeleverd. Als ze dat niveau na Endgame aanhouden mogen ze voor mijn part tot in het oneindige films uitbrengen.

Sk4ffa-Tys0n

Avatar

Nogal laat en Wat een bagger recensie.

nieuwslaatste nieuws

meest populair