Video

Alternatieve trailer 'Avengers: Endgame' geeft groot plotpunt weg

En willen de fans nog een derde trailer?

door Bram de Groot om 22:30 in Video
Afgelopen week verscheen er plots een nieuwe trailer voor Avengers: Endgame, zonder enige aankondiging. Nieuwe beelden waren redelijk schaars en er werd weinig weggegeven, op deze vijf verrassingen na. Nu heeft een Instagram-versie van die trailer iets extra's onthuld! Let op... spoiler!

De fans hebben overigens via Twitter laten weten dat zij geen nieuwe trailer willen. Marketing VP Dustin Sandoval van Marvel stelde via Twitter de vraag of mensen nog uitkijken naar een volgende nieuwe trailer. De meeste fans antwoordden simpelweg met een 'nee'. Buiten wat tv-spots en een paar korte clips uit het begin van de film lijkt de kans op een volledig nieuwe trailer daarom vrij klein. Hieronder als eerste die Instagram-versie van de trailer voor Endgame.


Let dus op! SPOILER!
In het shot waarin we Paul Rudds Scott Lang a.k.a. Ant-Man zien bij de paal vol affiches van verdwenen mensen is iets meer beeld te zien. Daardoor zien we wat Lang in zijn hand heeft, en dat is een opmerkelijk en waarschijnlijk belangrijk detail.


Het blijkt namelijk dat Lang de "trolly" uit Ant-Man and the Wasp in zijn hand heeft. Dit is uiteraard geen koffer, maar het verkleinde laboratorium van Hank Pym (Michael Douglas). Het bestaan van het laboratorium opent de deuren naar de Pym-technologie, en het Quantum Realm. De kans bestaat dat 'Advanced Tech'-pakken daar te vinden zijn.

Vanaf 24 april draait Endgame in de Nederlandse bioscoopzalen en krijgen we ongetwijfeld de antwoorden.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pruiszie

Avatar

Nou wat een spoiler.. giswerk weer.

Bonalds

Avatar

Het lijkt er op dat Antman een tijdsprong heeft gemaakt na de knip. Hij kijkt verbaast naar een paal met posters van vermiste mensen..

Rich Art

Avatar

Ik vond de vondst in dit beeld van Lang leuker dat The Punisher en de Kingpin als "vermist" op de paal lijken te staan. Smiley face

Dezarrus

Avatar

SPOILERALERT:

En dat we plots Tony op het einde zien in een advanced pak is niet belangrijk dan? Bij de vorige trailer was hij er toch niet bij toch?

Sparrow_LW

Avatar

hoe zo, groot plotdetail? het blijft nog steeds giswerk... we hebben vermoedens met z'n allen, maar geen idee wat het gaat worden... Laat je gewoon lekker maken door de beelden in de trailers en stop met gissen... straks in april lekker onbevangen de bioscoop in gaan is veel leuker toch...

Lord Bono

Avatar

@dezarrus dat zat al in de officiële trailer ;)

nieuwslaatste nieuws

meest populair