Alternatieve trailer 'Avengers: Endgame' geeft groot plotpunt weg

En willen de fans nog een derde trailer?

Afgelopen week verscheen er plots een nieuwe trailer voor Avengers: Endgame, zonder enige aankondiging. Nieuwe beelden waren redelijk schaars en er werd weinig weggegeven, op deze vijf verrassingen na. Nu heeft een Instagram-versie van die trailer iets extra's onthuld! Let op... spoiler!

De fans hebben overigens via Twitter laten weten dat zij geen nieuwe trailer willen. Marketing VP Dustin Sandoval van Marvel stelde via Twitter de vraag of mensen nog uitkijken naar een volgende nieuwe trailer. De meeste fans antwoordden simpelweg met een 'nee'. Buiten wat tv-spots en een paar korte clips uit het begin van de film lijkt de kans op een volledig nieuwe trailer daarom vrij klein. Hieronder als eerste die Instagram-versie van de trailer voor Endgame.


Let dus op! SPOILER!
In het shot waarin we Paul Rudds Scott Lang a.k.a. Ant-Man zien bij de paal vol affiches van verdwenen mensen is iets meer beeld te zien. Daardoor zien we wat Lang in zijn hand heeft, en dat is een opmerkelijk en waarschijnlijk belangrijk detail.

Bekijk de afbeelding
Het blijkt namelijk dat Lang de "trolly" uit Ant-Man and the Wasp in zijn hand heeft. Dit is uiteraard geen koffer, maar het verkleinde laboratorium van Hank Pym (Michael Douglas). Het bestaan van het laboratorium opent de deuren naar de Pym-technologie, en het Quantum Realm. De kans bestaat dat 'Advanced Tech'-pakken daar te vinden zijn.

Vanaf 24 april draait Endgame in de Nederlandse bioscoopzalen en krijgen we ongetwijfeld de antwoorden.

NieuwsFilm

meest populair