Algemeen

Officieel: Florence Pugh naast Scarlett Johansson in Marvel's 'Black Widow'

De onderhandelingsgesprekken zijn in volle gang.

door Jeffrey Kouters om 11:42 in Algemeen
De geruchten dat Marvel op zoek zou zijn naar een tweede hoofdrolspeelster voor Black Widow, de eerste solofilm van Scarlett Johansson, gingen al een tijdje rond. Nu weten meerdere Amerikaanse vakmedia te melden dat actrice Florence Pugh zich hoogstwaarschijnlijk zal toevoegen aan de cast.

The Hollywood Reporter en Variety weten te melden dat de Britse filmactrice Florence Pugh (23) in onderhandeling is met Marvel voor een hoofdrol in Black Widow. De naam van Pugh ging al eerder rond, evenals die van Emma Watson. De kans dat zij daadwerkelijk gecast wordt is dan ook groot. Eerder was Pugh te zien in films als Outlaw King (2018) en Lady Macbeth (2016). Pugh speelt een spionne en waarschijnlijk de morele tegenpool van Natasha Romanoff.

Over Black Widow
Scarlett Johansson krijgt na jaren van trouwe dienst eindelijk haar solofilm in het Marvel Cinematic Universe. Black Widow wordt geregisseerd door Cate Shortland (Lore). De film wordt een spionageavontuur en vertelt meer over de geschiedenis van Romanoff als Russische KGB-agente. De opnames beginnen in juni en vinden plaats in Londen, Engeland. Black Widow verschijnt waarschijnlijk volgend jaar in de bioscoop, maar er is nog geen officiële releasedatum.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Straka

Avatar

Pugh is goed bezig, sterke keuze van Marvel om deze actrice te strikken.

GreenHornet

Avatar

ben benieuwd een superheld zonder krachten

Straka

Avatar

Een superheld zonder krachten, zeg maar een soort van Green Hornet.

nieuwslaatste nieuws

meest populair