Algemeen

'The Curse of La Llorona' blijkt toch onderdeel van 'Conjuring'-universum

Een personage uit een van de eerdere vijf films keert terug.

door Jeffrey Kouters om 13:20 in Algemeen
Het Conjuring-universum - de succesvolle horrorfranchise van Warner Bros. - blijkt volgende maand weer te worden uitgebreid. Op het SXSW-festival ging The Curse of La Llorona in première en deze griezelfilm blijkt onverwachts verbonden te zijn met het bredere filmuniversum, zo blijkt uit diverse reacties.

The Curse of La Llorona blijkt officieel de zesde film in het Conjuring-universum te zijn. Dat gerucht ging al langer, maar was nog niet officieel bevestigd. Uit de eerste screening van de film blijkt nu dat Father Perez (Tony Amendola) - een personage dat eerder te zien was in Annabelle (2014) - terugkeert in The Curse of La Llorona. Daarmee is zeker dat de film onderdeel uitmaakt van de Conjuring-franchise.

In het kort
The Curse of La Llorona gaat over een werkneemster van de sociale dienst en haar kinderen die geteisterd worden door de wraakzuchtige geest van La Llorona (de wenende vrouw) - een folklorefiguur dat ooit haar kinderen verloor en het nu zelf heeft gemunt op het kroost van anderen. Debutant Michael Chaves (die ook al getekend heeft voor The Conjuring 3) mocht de door James Wan geproduceerde film regisseren.


The Curse of La Llorona spookt vanaf 18 april in de Nederlandse bioscoopzalen rond!

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair