Algemeen

Baas Warner Bros. per direct weg om ongepaste seksuele relatie

Hij had een ongepaste seksuele relatie met een actrice.

door Jim Pedd om 18:22 in Algemeen
Kevin Tsujihara, het studiohoofd van Warner Bros., stapt op. Hij doet dat per direct, nadat er honderden tekstberichten lekten tussen Tsujihara en actrice Charlotte Kirk. De berichten brachten een seksuele relatie tussen het duo aan het licht, waaruit bleek dat Kirk rollen kreeg in ruil voor seks met Tsujihara.

Al in 2017 was er een beschuldiging aan het adres van Tsujihara en Kirk, maar pas in september 2018 werd actie ondernomen. Toen ontving CEO John Stankey een anonieme brief waarin stond dat een Warner-baas iemand rollen beloofde in ruil voor stilte. De brief eindigde met de initialen CK, waarvan velen al dachten dat het Kirk was. Warner Media huurde daarop advocatenbureau Munger Tolles & Olson in om te onderzoeken, maar trof geen bewijs voor verkeerd gedrag aan.

Vertrek Tsujihara
Uit een bericht van The Hollywood Reporter blijkt dat Tsujihara de schuldige was. Stankey vertelde in een statement dat na het onderzoek besloten is dat het beter is voor Tsujihara om op te stappen. Hij erkent zijn verkeerde gedrag en weet volgens Stankey dat het niet past bij iemand in zijn positie.

WarnerMedia rondt het onderzoek nog af, maar het vertrek van Tsujihara vindt direct plaats. Er is nog geen vervanger gevonden. In elk geval is zeker dat er gedurende drie jaar een seksuele relatie was tussen Kirk en Tsujihara en dat hij haar mogelijk rollen in How To Be Single en Ocean's 8 bezorgde. In een statement laat Tsujihara weten spijt te hebben.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Toch deed ze het. Ach ja liever hij dan ik.

Moeten ze uberhaubt niet eens kijken in welke gevallen een hoge pief bepaalde welke dame sowieso een rol kreeg want ik neem aan dat ze daar normaal niet over gaan.

Ereptile

Avatar

Mjah en over een paar jaar krijgen we te lezen hoe Kirk was gedwongen tot seks en de baas haar chanteerde. Ondertussen heeft ze wel de rollen gewoon aangenomen. Iedereen met ook maar een beetje zelfrespect zou zo'n aanbod toch afslaan?

Sander_1107

Avatar

Kijk video van Beyond the Trailer over dit onderwerp!
https://www.youtube.com/watch?v=OsvoHsw48Aw

GreenHornet

Avatar

Grace legt het goed uit net als de Gunn video

LeonardoPacino

Avatar

Het zal wel met smaak te maken hebben, maar ik zou mijn hond er nog van af trappen. Vreemd dat de beste man daar zijn carrière voor over had.

nieuwslaatste nieuws

meest populair