Volledige trailer 'Toy Story 4' - Woody is terug!

Volledige trailer 'Toy Story 4' - Woody is terug!

Voor een derde keer keert Woody en zijn gang terug.

Walt Disney en Pixar hebben na een flinke reeks teasers een eerste volledige trailer online gezet voor Toy Story 4, de vierde film in de geliefde animatiereeks en de 21e avondvullende animatiefilm van Pixar. Check de kleurrijke en vermakelijke beelden hieronder!

Dit keer is de regie in handen van Josh Cooley, een storyboard artist die zijn bioscoopdebuut maakt. Eerder regisseerde hij de Pixar Shorts George and A.J. uit 2009 en Riley's First Date? uit 2015. Toy Story 4 zorgt er weer voor dat het de Pixar-reeks is met de meeste delen. Daarvoor werd de eer gedeeld met de Cars-reeks. Hieronder de nieuwe trailer!


Groots avontuur!
In Toy Story 4 zijn Woody (stem Tom Hanks) en Bo Peep (stem Annie Potts) stapelverliefd op elkaar en leven gelukkig samen. Dit maakt het des te meer pijnlijk wanneer zij plotseling wordt weggegeven. Hierop start Woody samen met zijn kameraad Buzz Lightyear (stem Tim Allen) een zoektocht om haar terug te krijgen. De cowboy en de astronaut beleven een avontuur vol opwinding en gevaar. Hieronder het bijhorende affiche:

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair