Video

Clip: 'Hellboy heeft totaal geen zin in speciale missie..'

De reboot verschijnt volgende maand in de bioscoop.

door Jeffrey Kouters om 11:06 in Video
Lionsgate heeft een eerste filmclip van de volgende maand te verschijnen reboot Hellboy vrijgegeven. In deze clip probeert Trevor Bruttenholm alias The Professor (Ian McShane) de pizza etende demon Hellboy (David Harbour) te rekruteren voor een speciale missie. Hellboy denkt echter aan hele andere dingen.

De trailers lieten al zien dat de aankomende reboot van Hellboy naast veel duistere en bloederige actie ook niet zuinig om zal gaan met de moppentrommel. Via Twitter heeft Lionsgate nu de eerste filmclip van Hellboy gedeeld. Hierin vertelt Bruttenholm de lunchende Hellboy over de Osiris Club, een geheim gezelschap dat ooit is opgericht door leden van de Heliopic Brotherhood of Ra.

In het kort
In Hellboy reist het titelpersonage af naar het Engelse platteland om een drietal losgeslagen reuzen in te rekenen. Daar ontmoet hij The Blood Queen, Nimue (Milla Jovovich), een uit de dood herrezen tovenares die vroeger bedrogen is en nu uit is op wraak. Aan Hellboy om haar te stoppen zonder het einde van de wereld te ontketenen. De R-rated film is geregisseerd door Neil Marshall (The Descent).


Hellboy verschijnt op 10 april in de Nederlandse bioscopen!

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

Ik krijg bij dat fragment helaas een "wat zijn wij cool he? (a la John Wick)" gevoel.
Maar nog steeds matig optimistisch omdat ik Dog Soldiers en The Descent leuk vind.

nieuwslaatste nieuws

meest populair