James Gunn moet einde maken aan rivaliteit tussen Marvel en DC Comics

Kom op fans, gewoon van de films houden waar je van houdt!

Er heerst, ondanks meerdere oproepen van Marvel Studios en DC Films, enige animositeit tussen de twee filmstudio's. De hoop is nu dat James Gunn de twee meer bij elkaar kan brengen en een einde maakt aan de eeuwige strijd.

Gunn tekende, nadat hij ontslagen werd als regisseur van Guardians of the Galaxy Vol. 3, voor de regie van The Suicide Squad. Later keerde hij toch terug als regisseur van Guardians 3. Hij zal nu eerst de DC-film maken en dan aan de slag gaan voor Marvel.

Einde aan de ruzies
Producent Peter Safran van DC Films hoopt dat Gunn beide franchises kan verenigen. "Weet je wat ik zo mooi vind aan James als regisseur voor zowel Marvel als DC? Dat hij de comics kan verenigen en lat zien dat de liefde voor superhelden groter is dan wat ons verdeelt," aldus Safran. "Omdat er altijd een rivaliteit tussen Marvel en DC bestaat, die ik, net als hijzelf overigens, onzin vind. Er is ruimte voor iedereen. Wat ons verenigt is groter dan wat ons scheidt, dus hopelijk zal je zien dat je fan van zowel Marvel als DC kan zijn, zonder dat de wereld van zijn as schuift."

The Suicide Squad draait vanaf 6 augustus 2021 in de bioscoop. Guardians of te Galaxy Vol. 3 heeft nog geen releasedatum maar komt daarna uit.

NieuwsFilm

meest populair