Algemeen

James Gunn moet einde maken aan rivaliteit tussen Marvel en DC Comics

Kom op fans, gewoon van de films houden waar je van houdt!

door Jim Pedd om 07:33 in Algemeen
Er heerst, ondanks meerdere oproepen van Marvel Studios en DC Films, enige animositeit tussen de twee filmstudio's. De hoop is nu dat James Gunn de twee meer bij elkaar kan brengen en een einde maakt aan de eeuwige strijd.

Gunn tekende, nadat hij ontslagen werd als regisseur van Guardians of the Galaxy Vol. 3, voor de regie van The Suicide Squad. Later keerde hij toch terug als regisseur van Guardians 3. Hij zal nu eerst de DC-film maken en dan aan de slag gaan voor Marvel.

Einde aan de ruzies
Producent Peter Safran van DC Films hoopt dat Gunn beide franchises kan verenigen. "Weet je wat ik zo mooi vind aan James als regisseur voor zowel Marvel als DC? Dat hij de comics kan verenigen en lat zien dat de liefde voor superhelden groter is dan wat ons verdeelt," aldus Safran. "Omdat er altijd een rivaliteit tussen Marvel en DC bestaat, die ik, net als hijzelf overigens, onzin vind. Er is ruimte voor iedereen. Wat ons verenigt is groter dan wat ons scheidt, dus hopelijk zal je zien dat je fan van zowel Marvel als DC kan zijn, zonder dat de wereld van zijn as schuift."

The Suicide Squad draait vanaf 6 augustus 2021 in de bioscoop. Guardians of te Galaxy Vol. 3 heeft nog geen releasedatum maar komt daarna uit.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Voor het gros geldt denk ik dat één van de twee je gewoon het beste ligt. Het was gewoon niet tof om te zien dan DC probeerde te kopiëren wat Marvel al deed. Ze hebben veel meer voor een eigen smoel moeten kiezen. Iets wat ze nu lijken te doen door het DCEU te laten varen.

Novarellum

Avatar

Die 'rivaliteit' wordt alleen maar gerund door een stel losers. Die moet je sowieso geen aandacht schenken. Ik kijk een film omdat deze me mooi lijkt. Niet vanwege Marvel of DC stempel. (Maar ik kan niet ontkennen dat DC films me vaker teleurgesteld hebben).

Ang3l

Avatar

De rivaliteit EN de samenwerking hebben altijd al bestaan.
Qua comics, series en film vind ik zelf DC echt aan t kortste eind trekken, maar ik zou graag betere films zien en ga ze ook zeker wel kijken altijd.

Guido96

Avatar

Zullen we gewoon lekker minder Superhelden films in de bios laten komen dan? Heb je een stukje minder rivaliteit en een stukje meer diversiteit

Frietgezicht

Avatar

Kan mij uberhaubt niet voorstellen dat iemand met veel plezier een Avengers film kijkt(en het genre je dus ligt) en je dan niet graag een goede Justice League film zou zien met karakters als Batman enz erin.

Sunspot

Avatar

Heb dat ook zo een onzin gevonden altijd, waarom zo een rivaliteit, gewoon serieus diep ook.

Beetje rivaliteit op een leuke manier is grappig, maar teveel mensen nemen het veel te serieus, gaan veel te ver.

Beide hebben goede dingen, hoewel DC eigenlijk cooler is, maar ook weer niet, want Xmen is het beste van alles wat mij betreft, puur om de thema's, al die karakters, de cartoon en films Smiley face

XMEN!!!!!!

LeonardoPacino

Avatar

Voor mij speelt dit helemaal niet. Ik heb misschien een lichte voorkeur voor het bronmateriaal van DC, maar ik geniet absoluut van Marvel. Wat @Frietgezicht ook aangeeft, als je fan bent van het genre zou het erg vreemd zijn om je te beperken tot één van beide.

nieuwslaatste nieuws

meest populair