Algemeen

Hydro-Man & Molten Man inderdaad in 'Spider-Man: Far From Home'!

Water en vuur!

door Jeffrey Kouters om 08:55 in Algemeen
Er zijn op internet foto's opgedoken van LEGO-sets voor Spider-Man: Far From Home. Deze bevestigen dat slechteriken Hydro-Man en Molten Man inderdaad in deze vervolgfilm te zien zullen zijn. Die geruchten gingen al langer rond.

In de trailer zagen we meerdere CGI-monsters voorbijkomen. Dit zijn vermoedelijk de Elementals. Het lijkt er echter op dat Marvel met een bijzondere twist komt voor deze figuren. Er zijn op internet foto's verschenen van de LEGO-sets van Far From Home. Op de dozen wordt de werkelijke identiteit van twee Elementals onthuld. Het blijken Hydro-Man en Molten Man te zijn, twee bekende schurken uit de comics.


In het kort
Far From Home pakt de draad enkele luttele minuten na Avengers: Endgame op. Peter Parker (Tom Holland) gaat met zijn vrienden op schoolreis door Europa en daar loopt hij Mysterio (Jake Gyllenhaal) tegen het lijf. De film wordt wederom geregisseerd door Jon Watts.


Spider-Man: Far From Home is vanaf 4 juli in de Nederlandse bioscopen te zien!

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

ben benieuwd hoe ze Spider-man weer tot leven brengen.
(begin niet over tijdreizen)

Rutherford

Avatar

^ Dan zijn we uitgepraat

Goku32

Avatar

Bekende ik ken ze allebei niet. Hopelijk is mysterio de hoofd villian in deze film

Frietgezicht

Avatar

Ik keek de cartoons en had veel comics en Hydro-Man is echt een b-badguy en Molten Man kan ik mij al helemaal niet herinneren.


kokosnoot

Avatar

Molten man is een van de oudere vijanden van Spiderman, echt toen de comics nog zwart wit waren..jaren ''60. Tis een wetenschapper die bezig is met vloeibare metaal legeringen. Krijgt dat in een lab ongeluk over zich heen en zijn huid wordt als staal, voelt klappen van spidey eigenlijk niet. Langzamerhand muteert het en begint hij ook gloeiend heet te worden. Mysterio was altijd de bad guy maar is hij nu de good guy?

Sunspot

Avatar

Heb wel wat vertrouwen in de film, zag in trailers dat het een beetje de SAM Raimi vibe had ook

nieuwslaatste nieuws

meest populair