Algemeen

J.K. Rowling verrast 'Harry Potter'-fans opnieuw

Dit keer over een slag en een vrouw.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Schrijver J.K. Rowling heeft de laatste tijd behoorlijk wat uit te leggen. Recent waren fans nog verbolgen over het feit dat de schrijver met de onthulling kwam over de seksuele relatie tussen Albus Dumbledore (Jude Law) en Gellert Grindelwald (Johnny Depp). Nu is het slang Nagini die enigszins verrast.

Volgens The Insider geeft J.K. Rowling in de featurettes op de Blu-ray uitgave van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald aan dat ze altijd al wist dat de slang Nagini uit de Potter-films een vrouw is geweest:"Deze films hebben me de kans gegeven om een verhaal te vertellen dat ik altijd al kende over Nagini, die alleen als een slang in Potter verschijnt. Er waren altijd al aanwijzingen dat ze een mens is geweest, bijvoorbeeld in haar naam - omdat Naga in de mythologie een ras slangwezens is. Dus de naam was een toespeling op het feit dat ze zelf mogelijk ooit een mens is geweest."

Claudia Kim
En zo verklaart J.K. Rowling waarom we in The Crimes of Grindelwald actrice Claudia Kim (Avengers: Age of Ultron, The Dark Tower) zien als de menselijke versie van de slang Nagini.


Meer weten over die seksuele relatie tussen Dumbledore en Grindelwald? Lees dan verder!

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Mevrouw Rowling had er verhaaltechnisch beter aangedaan om eerst rustig boeken te schrijven over fantastisch beasts.
Nu is begint het vanuit fan opzichten een grote gatenkaas te worden.

Guyon2002

Avatar

@adofmirosch dat is sowieso het grootste probleem met JK als de scriptschrijver van de Fantastic Beasts film. Ze is een boekenschrijver, geen scriptschrijver en dat is goed te merken. Eerst een boekenserie was inderdaad een stuk beter geweest.

zwiggelbig

Avatar

Okay en nu flikker je haar in een film waarbij ze totaal NIETS toevoegt.

StarWars-SGPer

Avatar

Jammer dat Rowling misbruik van haar films maakt om politieke correctheid te prediken

NieuwsFilm

meest populair