Algemeen

Gerucht: Marvel's 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' jaren vertraagd

Het gaat nog lang duren voor we het derde deel te zien krijgen.

door Bram de Groot om 18:25 in Algemeen
Pas op wat je op social media plaatst! Een paar zeker discutabele, maar weinig serieuze Twitter-berichtjes kostte James Gunn verleden jaar de regiestoel van Guardians of the Galaxy Vol. 3. Dat het uiteindelijk allemaal goed is gekomen, is een waarschijnlijk een gelukje. Het zorgt er wel voor dat de Marvel-film jaren vertraagd is.

De vertraging komt vooral doordat Gunn eerst de DC-reboot The Suicide Squad gaat maken met onder meer Idris Elba als Floyd Lawton / Deadshot. De opnames voor die film zouden nog dit jaar starten zodat de film in de zomer van 2021 in de bioscoop kan verschijnen.

Guardians of the Galaxy Vol. 3
Het gevolg is dat de opnames voor Guardians of the Galaxy Vol. 3 pas begin 2021 zouden kunnen starten, en wel in februari 2021. Dit meldt Production Weekly. Of dit ook echt gaat lukken, valt te betwijfelen. Op dat moment zal Gunn nog promotietaken hebben voor The Suicide Squad en de film moet mogelijk nog afgerond worden met bijvoorbeeld visuele effecten.

Mochten de opnames pas na de release van The Suicide Squad (6 augustus 2021) starten dan komt de film waarschijnlijk pas in 2023 uit, aangezien de film ongetwijfeld in april / mei moet gaan vallen. Dit is het moment waarop Marvel Studios zijn grootste films laat uitkomen. Mei 2023 is pas over 4 jaar.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Dat wordt een nieuwe aftel kalender kopen.

JayHu

Avatar

Dat is bijna een decennium na de eerste film.

Sk4ffa-Tys0n

Avatar

Ben al blij dat James gunn terug is voor Guardians Of The Galaxy.

nieuwslaatste nieuws

meest populair