Algemeen

Na megasucces 'Wonder Woman' en 'Captain Marvel' nu een 'Danger Girl' film!

Jeff Wadlow (Kick-Ass 2, Truth or Dare) zal de actiefilm regisseren.

door Zilko Tarici om 11:58 in Algemeen
Jeff Wadlow (Truth or Dare, Kick-Ass 2) is ingehuurd voor de regie van stripverfilming Danger Girl, een actievolle avonturenfilm van productiemaatschappij Constantin Film.

De strip Danger Girl is een creatie van tekenaar J. Scott Campbell en schrijver Andy Hartnell en laat de avonturen zien van Abbey Chase, een avonturier die wordt gerekruteerd door een geheime groep spionnen die volledig uit vrouwen bestaat. Chase moet samenwerken met agenten Sydney Savage, Natalia Kasstle en 'Silicon Val'. Samen speuren ze de wereld af naar een reeks mythische objecten, die uit handen van het boosaardige Hammer Syndicate gehouden moeten worden.

Wie wordt 'Danger Girl'?
Wadlow zal tevens het script van Umar Aleem herschrijven. Robert Kulzer, Jeremy Bolt en Adrian Askarieh produceren de film, waarvan de opnames volgend jaar moeten beginnen. Het is nog onduidelijk wanneer Danger Girl de bioscopen moet bereiken en wie de hoofdrol zal vervullen.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

ik wil een nieuwe film van Tank Girl

rainking

Avatar

Ik kan de SJW's nu al horen krijsen. Dus ja, laat maar komen!

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Volgende stap, Squirrel Girl in de MCU? Zou ik nog willen zien ook.

centr1no

Avatar

rainking "Ik kan de SJW's nu al horen krijsen. Dus ja, laat maar komen!"

J. Scott Campbell heeft zolang hij comics tekent kritiek gekregen dat zijn vrouwelijke karakters te overdreven sexy zijn. Zowel in vormen als in kleding.
Door zijn specifieke tekenstijl en bovengenoemde is hij altijd één van mijn favoriete comic tekenaars geweest.
Het zou schitterend zijn als ze deze film de lekker overdreven stijl van Campbell zouden geven, maar gezien de tijd waarin we leven en de heersende opvatting dat comic verfilmingen compleet seksloos moeten zijn zie ik het somber in.

nieuwslaatste nieuws

meest populair