Netflix verfilmt de 'Three Musketeers' maar nu in 'Mission: Impossible'-stijl

Netflix verfilmt de 'Three Musketeers' maar nu in 'Mission: Impossible'-stijl

Opnieuw verfilming voor de drie musketiers!

Netflix heeft volgens Heat Vision een script opgepikt waarin een verhaal staat verteld dat gebaseerd is op het historische en bekende avonturenverhaal 'Les Trois Mousquetaires' / 'The Three Musketeers' uit 1844 van schrijver Alexandre Dumas.

Het script is geschreven door Harrison Query en het zou een moderne vertelling zijn van de drie musketiers. Het origineel speelt zich af in de zeventiende eeuw, in Frankrijk. De film volgt de jonge man d'Artagnan die graag aansluit bij de garde van de koning, die als naam 'de musketiers' heeft. Hij wordt echter niet aanvaard door de drie originele musketiers Athos, Porthos en Aramis. Uiteraard is dit de start van grootse avonturen.

Mission Impossible
De toon van de film zou a la Mission: Impossible zijn en de productie ligt in handen van Eric Newman en Bryan Unkeless (Bright) en Scott Glassgold.

De meest recente film gebaseerd op de musketiers is The Three Musketeers uit 2011, de 3D-verfilming geregisseerd door Paul W.S. Anderson. Deze poging bleek geen doorslaand succes.

NieuwsFilm

meest populair