Celebrity

'Chris Hemsworth en Matt Damon doen echt alles samen'

Natuurlijk met het hele gezin!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 15:14 in Celebrity
Hollywoodsterren Chris Hemsworth (Avengers: Endgame, Men in Black: International) en Matt Damon (Ford v. Ferrari, Downsizing) zijn erg goed bevriend met elkaar. Daarom hebben ze nu wat ruimte gemaakt in hun drukke agenda's om even lekker samen op vakantie te gaan. Daar zijn hun vrouwen en kinderen natuurlijk ook bij.

Chris Hemsworth (35) en Matt Damon (48) genieten op dit moment volop van de Australische zon. De twee beroemde vrienden zijn daar om samen vakantie te vieren met hun gezinnen. Woensdag deelde Hemsworth via Instagram een korte vakantievideo. De stellen willen een boottochtje maken, maar Hemsworths vrouw - de van origine Spaanse actrice Elsa Pataky (42) - blijkt moeite te hebben met het uitspreken van de naam 'catamaran'. Gelukkig zijn haar man en Damon er om haar te helpen.

Alles samen
De families kunnen goed met elkaar opschieten, zo blijkt dus wel. Hemsworth, Damon en hun vrouwen hebben elkaar ooit via gezamenlijke vrienden leren kennen. "Het is fijn om in dezelfde levensfase te zitten en allebei kinderen te hebben", vertelde Pataky eerder al in een interview. "Het zijn echt geweldige mensen". Eerder gingen ze al samen op vakantie naar Costa Rica en vierden ze kerst met elkaar. Pataky en Luciana, de partner van Damon, hebben daarnaast dezelfde vriendschapstatoeage laten zetten.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pronk47

Avatar

Go belangrijk,ga we nu elk tweetje of instagam berichtje bij houden hier.

Tako

Avatar

@Pronk47 Dit is een celebrity artikel. Licht en luchtig voor tussendoor. Geen verplichte snack.

nieuwslaatste nieuws

meest populair