Celebrity

'Chris Hemsworth en Matt Damon doen echt alles samen'

Natuurlijk met het hele gezin!

door Jeffrey Kouters om 15:14 in Celebrity
Hollywoodsterren Chris Hemsworth (Avengers: Endgame, Men in Black: International) en Matt Damon (Ford v. Ferrari, Downsizing) zijn erg goed bevriend met elkaar. Daarom hebben ze nu wat ruimte gemaakt in hun drukke agenda's om even lekker samen op vakantie te gaan. Daar zijn hun vrouwen en kinderen natuurlijk ook bij.

Chris Hemsworth (35) en Matt Damon (48) genieten op dit moment volop van de Australische zon. De twee beroemde vrienden zijn daar om samen vakantie te vieren met hun gezinnen. Woensdag deelde Hemsworth via Instagram een korte vakantievideo. De stellen willen een boottochtje maken, maar Hemsworths vrouw - de van origine Spaanse actrice Elsa Pataky (42) - blijkt moeite te hebben met het uitspreken van de naam 'catamaran'. Gelukkig zijn haar man en Damon er om haar te helpen.

Alles samen
De families kunnen goed met elkaar opschieten, zo blijkt dus wel. Hemsworth, Damon en hun vrouwen hebben elkaar ooit via gezamenlijke vrienden leren kennen. "Het is fijn om in dezelfde levensfase te zitten en allebei kinderen te hebben", vertelde Pataky eerder al in een interview. "Het zijn echt geweldige mensen". Eerder gingen ze al samen op vakantie naar Costa Rica en vierden ze kerst met elkaar. Pataky en Luciana, de partner van Damon, hebben daarnaast dezelfde vriendschapstatoeage laten zetten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair