Algemeen

'Captain Marvel'-vervolgen spelen zich af in het verleden

Brie Larson heeft heel veel te doen.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Captain Marvel introduceerde een reeks verschillende personages uit de Marvel Comics. De film raakte hooguit de oppervlakte daarvan en eventuele vervolgen zullen daar dan ook op uitbreiden. Volgens Marvel-baas Kevin Feige zullen die vermoedelijk in het verleden zitten.

Feige sprak met de site Screen Rant over de mogelijkheden die de franchise voor de toekomst ziet. Zo zou er in de toekomst meer te vertellen zijn over de epische oorlog tussen de Skrulls en de Kree. Daar is in elk geval veel potentie voor in eventuele vervolgfilms, die er gezien het gigantische succes van deze film wel gaan komen.

Kree vs Skrulls
"We wilden haar een eigen hoekje van het universum geven, haar eigen mythologie," begon Feige. "Alhoewel we er niet expliciet over zijn deze film, is er genoeg potentieel om te leren begrijpen waar ze al die tijd geweest is. Waarom hebben we haar nog niet gezien? Het antwoord wordt onthuld, en er wordt naar gehint in deze film, want ze blijkt te maken te hebben gehad met een kolossaal, universeel conflict, aan de andere kant van het MCU."

Een eventuele vervolgfilm kan daar bijvoorbeeld meer naar kijken. Er moet immers heel wat aan de hand zijn tussen de Kree en de Skrulls in de jaren dat Brie Larsons heldin ermee bezig is geweest.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

Gisteren Cap Marvel gezien. Beter dan verwacht. Leuk om haar origin beetje bij beetje ontrafelen. Als doorgewinterde Marvel-fan was de twist niet zo verrassend. Endgame up next!

NieuwsFilm

meest populair