Algemeen

Waarom 'Captain Marvel' geen liefje heeft

Geen tijd voor vriendjes.

door Jim Pedd om 10:46 in Algemeen
Het is vaak gebruikelijk in een superheldenfilm een liefje heeft voor de hoofdpersoon. Zo staat er immers tenminste iets op het spel. Maar in Captain Marvel is dat anders en heeft Carol Danvers (Brie Larson) geen man rondlopen die nogal aan haar kleeft. Kevin Feige legt uit waarom die keuze is gemaakt.

De Marvel-baas vertelde tijdens een interview met de site Screen Rant dat er bewust voor gekozen is om prioriteit te leggen bij de vriendschap tussen Carol Danvers en Maria Rambeau (Lashana Lynch). Dit had te maken met het plot van de film.

Geen plek voor
Het lijkt erop dat er vooral geen plaats voor was in de film. "Nou ja, het was iets dat, toen we het script ontwikkelden en naar de comics keken, niet voorbij kwam, " aldus Feige. "Dat is namelijk niet waar de film om draait. Het draait om Carol die zichzelf vindt, groeit en fouten maakt en leer van haar vrouwelijke mentoren en haar vrouwelijke vrienden. Daarin was haar band met Maria erg belangrijk."

"Het was ook iets dat, en daarvoor krijgt Lashana alle eer, want zij was buitengewoon, paste bij de unieke structuur van de film en hoe deze zijn oorsprongsverhaal vertelt," ging Feige verder. "In eerste instantie vroegen we ons af of hun band sterk genoeg zou zijn. Of het wel over zou komen. Maar toen zagen we de audities, daarna de dailies en wisten we dat het goed zat."

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Kan altijd nog, zou mooi zijn wanneer het een alien wordt!

Rafael11

Avatar

^Ja, misschien is ze eerder met Starlord in bed gedoken. In GotG zei Starlord in die gevangenis tegen Drax dat ie eens met een Kree-meid had. Dat zou nog eens een plotwending zijn voor later haha

Centauri

Avatar

Stiekem toch Peter Quill. Nee, ik zie het nut er niet van in dat zo'n oppermachtig wezen zwak gemaakt moet worden door een liefje.

GreenHornet

Avatar

Thor zie ik wel proberen met zijn groter hamer

Frietgezicht

Avatar

Sowieso wil Brie dan een donkere vrouw als liefje.
Anders is ze bij mij welkom, hou soms wel van een stuk Brie op mijn stokbrood.

GreenHornet

Avatar

Brie op mijn Stokbrood smeren...

BlackPowerWolf

Avatar

Rafael11 " ^Ja, misschien is ze eerder met Starlord in bed gedoken. In GotG zei Starlord in die gevangenis tegen Drax dat ie eens met een Kree-meid had. Dat zou nog eens een plotwending zijn voor later haha "

+1

nieuwslaatste nieuws

meest populair