Griezelige eerste foto voor 'Conjuring' spin-off 'Annabelle Comes Home'

Griezelige eerste foto voor 'Conjuring' spin-off 'Annabelle Comes Home'

Daar is de pop Annabelle weer!

De eerste spin-off Annabelle wist in 2014 al een enorme $257,0 miljoen te noteren aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Ook het beter ontvangen Annabelle: The Creation uit 2017 noteerde met $306,5 miljoen bijzonder sterk. Dit jaar is er Annabelle Comes Home. Check hieronder een eerste beeld voor het derde deel.

Annabelle Comes Home laat de tijd zien toen de pop in het bezit was van paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren, gespeeld door Conjuring-sterren Patrick Wilson en Vera Farmiga. De focus komt te liggen op hun dochter Judy, gespeeld door McKenna Grace. Met haar vriendinnen is zij het doelwit van de griezelige pop.


Het derde deel is uiteraard weer geproduceerd door franchisestarter James Wan (Aquaman) en dit keer lag de regie in handen van Gary Dauberman, schrijver van scripts voor films als It (2017) en de twee eerder genoemde Annabelle-films.

Als dit derde deel is verschenen, dan bestaat het in 2013 gestarte Conjuring-universum uit maar liefst zeven films. In april verschijnt namelijk ook nog The Curse of La Llorona. Andere films in de maak zijn The Conjuring 3 en The Crooked Man. De trailer voor Annabelle Comes Home zou binnen enkele dagen volgen en op 4 juli verschijnt de complete film in de Nederlandse bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair