Trailer 'Spider-Man: Far From Home' laat nog wel even op zich wachten

Trailer 'Spider-Man: Far From Home' laat nog wel even op zich wachten

En komt pas na Avengers: Endgame uit.

Mocht je heel erg uitkijken naar een nieuwe trailer voor Spider-Man: Far From Home, dan moeten we je teleurstellen. De trailer zal pas na Avengers: Endgame uitgebracht worden. Dat heeft naar het schijnt te maken met spoilers en met het marketingplan van filmstudio Sony.

Er was al een korte teaser trailer te zien voor de film en onlangs kregen we ook een reeks posters van de film te zien. Maar nieuwe beelden zijn er al een tijdje niet gekomen. Naar verluidt is die keuze gemaakt omdat men geen spoilers wil plaatsen. Daarmee kunnen we allemaal verrast worden als in Endgame de gruweldaad van Thanos (Josh Brolin) omgedraaid wordt.

Spoilers overal
Volgens Daniel Richtman komt de eerste volledige trailer voor Far From Home pas na de release van Endgame online te staan. Dat heeft te maken met de spoilers die erin zitten voor het einde van Endgame. Verder heeft het ook te maken met het marketingplan van Sony Pictures.

Vorige keer dat de film een Spider-Man-film uitbracht, werd de teaser trailer in december 2016 uitgebracht en de volledige trailer eind maart 2017. Als men nu een soortgelijk traject volgt, zal de trailer voor Far From Home pas in mei uitkomen. Dat past bij de verwachting dat die pas na Endgame uitkomt.

Lang hoeven we daarna niet te wachten op de release. Far From Home komt namelijk al op 4 juli uit in de bioscoop.


NieuwsFilm

meest populair