'Sophie Turner (23) experimenteerde met genoeg meisjes'

'Sophie Turner (23) experimenteerde met genoeg meisjes'

Iedereen is toch jong geweest?

Ze is één van de grotere sterren in Hollywood aan het worden, maar toch is Sophie Turner nog maar 23 jaar oud. De actrice is ondertussen al verloofd met Jonas Brother Joe Jonas (29), maar voor ze deze man van haar dromen ontmoette dacht ze nog heel anders over het leven en liefde.

In gesprek met Rolling Stone geeft Turner aan dat ze flink heeft geëxperimenteerd: "Ik had me er al op voorbereid dat ik voor de rest van mijn leven alleen zou blijven. Ik denk dat wanneer je de juiste persoon gevonden hebt, je het gewoon weet. Ik voel me veel ouder dan mijn eigenlijke leeftijd. Ik heb het gevoel dat ik genoeg geleefd heb om het zeker te weten. Ik heb genoeg jongens gekend om het zeker te weten - en genoeg meisjes. Ik voel me geen 23. Ik voel me 27 of 28."

Verliefd worden
Over de opmerking dat ze genoeg meisjes heeft gekend, zei ze ook nog: "Iedereen experimenteert. Het maakt deel uit van het opgroeien. Ik word gewoon verliefd op een ziel, niet op een geslacht."

Turner zien we midden april in het laatste seizoen van Game of Thrones en daarna duikt ze op in de vermoedelijk laatste X-Men sagafilm X-Men: Dark Phoenix, te zien vanaf 7 juni.

NieuwsFilm

meest populair