Alternatieve versie 'Justice League' bestaat; van maar liefst 214 minuten?

Alternatieve versie 'Justice League' bestaat; van maar liefst 214 minuten?

Regisseur bevestigt dat de versie er zeker is.

Al meer dan een jaar zijn fans op zoek naar de Snyder Cut van de superheldenfilm Justice League. Deze zou antwoord moeten geven op wat de regisseur eigenlijk wilde laten zien met de grootse DC-film. Nu heeft Zack Snyder bevestigd dat zijn versie bestaat.

Eind 2017 verscheen het op de montagetafel flink versneden Justice League, de vijfde DC Extended Universe-film die daarvoor al flink wat reshoots kreeg van The Avengers-regisseur Joss Whedon. Het eindresultaat met een verplichte maximale 120 minuten werd door vriend en vijand gekraakt en het leverde Warner Bros. een financieel verlies op. Fans vragen sindsdien om de release van de director's cut.

Snyder Cut
Nadat al bijna 180.000 mensen een online petitie tekenden, was eerder deze maand de "Snyder Cut" onderwerp van gesprek tijdens een door Snyder georganiseerd evenement waar de director's cuts van zijn films werden vertoond, en geld werd voor het goede doel opgehaald. Een fan sprak met Snyder en iemand anders wist de uitspraken van Snyder vast te leggen. "Alles wat ik kan zeggen is ... zeker, er een versie... Deze is klaar. Ik heb een versie. Ik heb er een aantal, dus het is niet zo dat... Het is aan hen [Warner Bros.]," aldus Snyder in onderstaande video:


Zijn uitspraken worden bevestigd en de "Snyder Cut" zou nog wel wat verbeterde computeranimaties moeten krijgen. Een leuk feitje is dat het nummer 214 op de poster van het evenement staat. Volgens YouTuber Film Junkee zou Snyder dit hebben gedaan om aan te geven dat zijn Justice League-versie 214 minuten zou duren.

En verschijnt deze ook?
Of de behoorlijke lange Snyder Cut van Justice League op korte termijn verschijnt, valt te betwijfelen. Waarschijnlijk heeft Warner Bros. geen zin om de huidige plannen verder te laten linken aan de geflopte film van Snyder.

NieuwsFilm

meest populair