Zoe Saldana is trots op de 'vergiffenis' van Disney met terugkeer James Gunn

Zoe Saldana is trots op de 'vergiffenis' van Disney met terugkeer James Gunn

Het kon niet beter.

Actrice Zoe Saldana is blij dat James Gunn alsnog terugkeert als regisseur van Guardians of the Galaxy Vol. 3. Ze is trots op de regisseur en vindt de boodschap van vergiffenis belangrijk, want dat komt volgens haar heel erg naar voren uit dit besluit van filmstudio Disney.

Dat vertelt de actrice tegenover de site ET. "Ik ben trots op hem en heel blij dat hij terugkeert," aldus Saldana. "Maar ik ben ook trots op Disney, want al die mensen in dat grote bedrijf hebben besloten om het goede voorbeeld te geven en te laten zien dat de boodschap van vergiffenis ook echt belangrijk is."

Ontslag en terugkeer
James Gunn werd in juli 2018 ontslagen als regisseur van Guardians of the Galaxy Vol. 3, nadat bleek dat hij in 2009 op Twitter grappen had gemaakt over pedofilie, homofobie en verkrachting, evenals de aanslagen in de Verenigde Staten van 11 september 2001. Disney was daar zo erg van geschokt dat de regisseur ontslagen werd.

Vervolgens kwamen fans, maar ook castleden in opstand. Iedereen wilde graag dat de regisseur, die ondertussen voor DC-film The Suicide Squad getekend had, zou terugkeren. Nou, dat hebben ze gekregen!

NieuwsFilm

meest populair