Foto's: Jennifer Lopez is superstrak en 'kinky' in bikini voor film 'Hustlers'

Foto's: Jennifer Lopez is superstrak en 'kinky' in bikini voor film 'Hustlers'

Actrice ziet er afgetraind uit!

In het drama Hustlers zal actrice / zangeres / celeb Jennifer Lopez de rol spelen van een prostituee die samen met een aantal collega's het heft in eigen hand neemt. Online duiken nu foto's van JLo op in een wel erg uitdagende bikini.

Lopez speelt het personage Ramona in de film Hustlers van regisseur Lorene Scafaria, bekend van onder meer Seeking a Friend for the End of the World uit 2012 en The Meddler uit 2015. De film is gebaseerd op een artikel in New York Magazine van Jessica Pressler.

JLo's Romana is een voormalige stripper die samen met collega's het leven zuur maakt van louche beurshandelaren tijdens de financiële crisis in Amerika. Een andere rol is voor rapper Cardi B. Even geleden dook al een paaldansende JLo op.


Foto's: #Ramona on fire
De foto's verschenen via verschillende kanalen. Een van de foto's werd door JLo zelf op haar Instagram gezet. Hieronder de pikante foto van Lopez, met de pakkende tekst "Ik ben een hoer schatje... Ik wil dat je dat weet. #Ramona on fire. Op de set en in m'n rol voor #Hustlersmovie" De 49-jarige actrice kreeg heel wat complimenten over haar fitheid.


Niet veel later verscheen er nog een tweede foto op van dezelfde shoot. Op Instagram zijn nog veel meer foto's te vinden van JLo's personage Ramona. Hustlers moet ergens in 2020 in de bioscoop verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair