Nieuwe trailer 'Godzilla: King of the Monsters' belooft minstens 17(!) monsters

Dit belooft een gave blockbuster te worden!

Er is een nieuwe tv-trailer van Godzilla: King of the Monsters verschenen! Deze aankomende film zal het MonsterVerse uitbreiden met MUTO's als Rodan en King Ghidorah. Deze trailer teaset nu zelfs de mogelijke komst van zeventien monsters!

Filmstudio Warner Bros. heeft de promotie van Godzilla: King of the Monsters flink opgeschroefd. Dit vervolg op Godzilla (2014) verschijnt volgend maand in de bioscoop. Hoewel de nieuwe trailer veel bekend materiaal bevat, is het een mooie samenvatting van de grootschalige clash die we te zien gaan krijgen tussen Godzilla en de andere wezens die onze wereld bedreigen. Dat zouden er maar liefst zeventien zijn.

In het kort
In King of the Monsters keert Godzilla terug om het op te nemen tegen de allesvernietigende monsters Mothra, Rodan en zijn ultieme aartsvijand, de driekoppige draak King Godirah. Het voortbestaan van de mensheid staat op het spel. De regie is in handen van Michael Dougherty (Krampus). Godzilla: King of the Monsters knokt vanaf 30 mei in de Nederlandse bioscopen!



NieuwsFilm

meest populair