Beschrijving eerste beelden 'IT: Chapter Two': die luiers zijn nodig!

Beschrijving eerste beelden 'IT: Chapter Two': die luiers zijn nodig!

Pennywise keert terug.

In 2017 verscheen het eerste deel van de succesvolle nieuwe verfilming van het boek 'It' van Stephen King. Over een paar maanden verschijnt het tweede deel IT: Chapter Two en daarin zijn de opgegroeide 'Losers' te zien. Tijdens CinemaCon in Las Vegas zijn de eerste beelden vertoond. Hieronder een beschrijving!

De beelden werden voorafgegaan met woorden van regisseur Andy Muschietti die tegen het publiek zei, "Je schijten in jullie broek!". Daarna werden de eerste beelden getoond.

Beverly en vreemde lach
De beelden zouden starten met een uitgebreide scène waarin Jessica Chastains Beverly Marsh terugkeert in het appartement in Derry waar ze woonde en werd misbruikt door haar vader. Als ze daar aanklopt krijgt van een oudere bewoonster te horen dat haar vader is overleden. Als ze uitgenodigd wordt voor een kopje thee vindt ze een bebloede brief, waardoor ze een flashback krijgt naar een gelukkige jeugdherinnering.

Als ze aan haar kopje thee zit, kijkt ze in het rond en dan zegt de oudere vrouw, "Niemand die sterft in Derry sterft ooit echt," en daarna lacht de vrouw op een vreemde enge manier. De vrouw gaat naar Beverly toe om te vragen hoe ze het vindt om terug te zijn in Derry. Als Bev zegt dat ze het vreemd vindt, worden ze gestoord door een piepende oven. De vrouw is koekjes aan het bakken. De vrouw staat erop dat Bev blijft een een koekje probeert.

Losers' Club en... Pennywise!
Na bovenstaande scène blijft het publiek achter met de vraag wat er met Bev gebeurt en volgt er een reeks beelden van de jonge en oude Losers' Club, een zwevende Pennywise met een tros rode ballonnen, een circus en de personages die sjokkend door het water gaan. De beelden sluiten af met een shot van Pennywise die tevoorschijn komt en hallo zegt tegen een klein meisje.

De beelden zouden mogelijk hinten naar een stevigere aanpak. En hopelijk zijn die luiers dan echt nodig! Vanaf 5 september in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair