Buitenaardse bedreiging in 'The Suicide Squad'

Buitenaardse bedreiging in 'The Suicide Squad'

Gaaf nieuws!

De site Revenge of the Fans stelt dat James Gunn een buitenaardse bedreiging heeft gevonden voor The Suicide Squad. In de eerste film nam het Squad het nog op tegen een bovennatuurlijke kracht, maar ditmaal wordt het dus een alien waar ze mee te maken krijgen.

Uit een casting call voor de film blijkt dat er gezocht wordt naar een vrouw van tussen de 20 en 30 die zich op haar gemak voelt met veel make-up en zware protheses. Zij zou een zeer gespierde buitenaardse vrouw moeten spelen en zal vermoedelijk de schurk worden van de film.

Nieuwe Suicide Squad
In deze nieuwe film zullen de Deadshot en Captain Boomerang zien samen werken met onder meer King Shark, Polka-Dot Man, Ratcatcher, Killer Frost en Peacemaker. Samen nemen ze het op tegen een buitenaardse bedreiging. Daarmee durft James Gunn dus wel een risico te nemen, want op de vorige film werd kritiek geleverd dat de bedreiging te krachtig was voor het team.

De opnames van The Suicide Squad beginnen in de herfst en duren ongeveer een half jaar. Gunn heeft dus nog wel even om een cast te vinden.

NieuwsFilm

meest populair