Superman met snor gelekt: opvallend beeld van 'Justice League'

Superman met snor gelekt: opvallend beeld van 'Justice League'

Het beeld dat we niet mochten zien.

Goed, we hebben wat lang gewacht met dit bericht. De reden? Het verscheen op 1 april. We hadden geen zin om per ongeluk een grap te plaatsen, maar het lijkt gewoon echt te zijn. Er is op internet een foto verschenen die ons Henry Cavill in het pak van Superman toont, op de set van Justice League.

Maar het is geen gewoon beeld, we zien namelijk dat hij een forse snor heeft, die nog zo verschrikkelijk uit de film werd weggepoetst. Die snor werd lang geheim gehouden, tot 1 april. Het beeld laat zien hoe het geheel eruit ziet en ergens is het heel grappig om Superman met zo'n forse snor te zien.

Wat was er ook alweer?
Toen Zack Snyder om persoonlijke redenen stopte met Justice League, werd Joss Whedon aangetrokken om de film af te maken. Hij ging ermee aan de slag, maar moest veel scènes opnieuw opnemen om te zorgen dat de film paste bij de visie van de studio. Daarvoor moest ook een groot deel van de cast terugkeren, wat ingewikkeld was omdat die bezig was met andere projecten.

Cavill had voor Mission: Impossible - Fallout een forse snor laten staan, die hij niet mocht afscheren van Paramount. En dus krijgen we onderstaand resultaat:


NieuwsFilm

meest populair