Algemeen

Will Smiths Genie in Disney's 'Aladdin' verdeelt opnieuw: van nachtmerrie tot energierijk

Nieuwe beelden doen wekken vooral verbazing.

door Bram de Groot om 12:03 in Algemeen
Een nachtmerrie noemde een van de aanwezigen van CinemaCon een vertoonde clip uit de sprookjesfilm Aladdin. Ondanks dat er ook de nodige enthousiaste geluiden te horen zijn, was het publiek vooral verdeeld na het zien van de beelden waarin Will Smiths Genie de grote eyecatcher moest zijn.

Maar eerst de melding dat er eerste box office-voorspellingen online zijn verschenen. Ondanks dat het nog een flink aantal weken duurt, denkt Box Office Pro dat Aladdin uitkomt op een score van 70 tot 95 miljoen dollar in het driedaagse weekend, in de States. Dit zou misschien toch wat mager zijn, aangezien Beauty and the Beast nog startte met $174,7 miljoen dollar.

Smith zingt en rapt 'Friend Like Me'
In de onthulde beelden op CinemaCon was de scène in de grot te zien, waarin Genie uit de lamp komt. Smith zong zijn versie van "Friend Like Me" en rapte zelfs. Ondanks dat werd aangegeven dat de visuele effecten nog niet 100 procent af zijn, waren veel aanwezigen niet onder de indruk. De beelden zouden kinderachtig zijn. Anderen werden uiteindelijk overtuigd door de energie en de visuele flair.


Guy Ritchie's Aladdin staat gepland voor 22 mei. Hieronder een aantal online reacties op de vertoonde clip.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

Kinderachtig... Ik reken Aladdin toch bij de kinderfilms hoor.

GreenHornet

Avatar

Ik kan dit niet serieus nemen

John Wayne

Avatar

De tekenfilm was briljant. Deze film lijkt me, net zoals Beauty and the Beast, een inspiratieloze en overbodige herverfilming.

STYD

Avatar

Film te kinderachtig hahaha. Wat dachten ze dan. Dat er aliens uit de ruimte kwamen om Jasmin te ontvoeren haha

nieuwslaatste nieuws

meest populair