Slechterik keert terug in 'The Suicide Squad'

Slechterik keert terug in 'The Suicide Squad'

Mastermind achter Task Force X ook in soft-reboot.

Naar verluidt keert Margot Robbie terug als Harley Quinn en recent werd duidelijk dat Jai Courtney opnieuw te zien is als Captain Boomerang. Nu is bekend geworden dat ook het personage van Oscarwinnares Viola Davis terugkeert in The Suicide Squad van Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn.

In Suicide Squad uit 2016 speelde Davis, bekend uit Doubt (2008) en Fences (2016), de rol van Amanda Waller, de ambtenaar die de staat zover krijgt om haar goedkeuring te geven om Task Force X op te richten. In een nafilmpje van Suicide Squad zien we haar praten met Bruce Wayne (Ben Affleck) die van haar info over meta-mensen krijgt.


Andere personages
Een nieuw gezicht is die van Idris Elba, die Will Smiths Deadshot zal invullen. Recent verscheen het gerucht dat de personages King Shark, Polka-Dot Man, Ratcatcher en Peacemaker ook in de film zullen opduiken.

Het script zou reeds zijn geschreven door regisseur Gunn en de opnames zouden snel moeten starten, zodat de reeds aangekondigde releasedatum van 6 augustus 2021 gehaald kan worden.

NieuwsFilm

meest populair