'Channing Tatum behoorlijk klef met bekende popzangeres (foto)'

'Channing Tatum behoorlijk klef met bekende popzangeres (foto)'

Romantisch!

Hollywoodster Channing Tatum (Kingsman: The Golden Circle, Smallfoot) en zijn nieuwe liefde Jessie J genieten nog steeds volop van elkaar. De twee beroemdheden zijn nog maar net terug van een vakantie in Mexico en zijn nu alweer gespot tijdens een romantisch etentje in Los Angeles.

Het gaat goed met de relatie van Channing Tatum (38) en zangeres Jessie J (31), die in het echt Jessica Cornish heet. Donderdagavond wisten fotografen het stel vast te leggen tijdens een avondje uit. Daar waren ook wat vrienden van Cornish bij aanwezig. Later deelde de Britse artieste ook zelf nog wat foto's op Instagram. Eerder op de avond hadden de twee een concert bezocht van zanger Stanaj.

Steeds serieuzer
Tatum en Cornish hadden duidelijk een gezellige avond en het feest ging dan ook door tot in de late uurtjes. Het stel was af en toe ook behoorlijk klef. In januari wisten we al te melden dat de relatie van Tatum en Cornish steeds serieuzer wordt. "Channing is bijna altijd in haar huis te vinden", zei een insider toen. De foto's van hun date kun je eventueel hier bekijken!

NieuwsFilm

meest populair