Opvallend: komiek Kumail Nanjiani naast Angelina Jolie in Marvel-film 'The Eternals'

Opvallend: komiek Kumail Nanjiani naast Angelina Jolie in Marvel-film 'The Eternals'

The Big Sick-acteur pakt rol in MCU.

Marvel Studios is volgens The Hollywood Reporter in (afrondend) gesprek met komiek en acteur Kumail Nanjiani. Hij moet een rol gaan spelen in de Marvel-film The Eternals. Dit wordt één van de eerste films in de vierde fase van het Marvel Cinematic Universe.

Even geleden werd al duidelijk dat niemand minder dan Angelina Jolie (Wanted, Girl, Interrupted) een hoofdrol gaat spelen in de film van regisseur Chloe Zhao (The Rider). Naar verluidt gaat zij de hoofdpersoon Sersi invullen, een personage dat zich voortbeweegt onder mensen - dit in tegenstelling tot eigenlijk alle andere Eternals. Haar tegenspeler wordt Ikaris, een man vol kosmische energie.

Onbekende rol voor The Big Sick-acteur
Het is nog onbekend welke rol Nanjiani, bekend uit The Big Sick en Twilight Zone, moet gaan spelen in het Marvel-liefdesverhaal dat diep de geschiedenis in duikt van het Marvel-filmuniversum.

The Eternals maakt samen met Black Widow en Doctor Strange kans op een plekje op de Marvel-kalender voor 2020. Deze films volgen op de fase vier-starter Spider-Man: Far From Home die vrij rap na Avengers: Endgame verschijnt.

NieuwsFilm

meest populair