'Thor: Ragnarok'-acteur Idris Elba is toch niet Deadshot in soft-reboot 'The Suicide Squad'

'Thor: Ragnarok'-acteur Idris Elba is toch niet Deadshot in soft-reboot 'The Suicide Squad'

Maar wie dan wel?

Begin maart werd bekend dat Idris Elba (Avengers: Infinity War, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw) Will Smiths Deadshot zou gaan spelen. Nu blijkt dat hij een andere personage gaat vervullen en dat Deadshot helemaal niet te zien is in de soft-reboot The Suicide Squad.

Het kan snel gaan. Zo zou het personage gespeeld worden door een andere acteur en zo verdwijnt het personage helemaal uit de film. Variety zegt dat dit besluit recent is genomen en dat iedereen ermee akkoord is dat Deadshot niet in de film verschijnt. Het zou mogelijk niet respectvol overkomen richting Smith, die vanwege agendaconflicten besloot af te haken. En zo staat de deur op een kier voor een latere terugkeer van Smiths Deadshot.

Welke rol dan wel?
Dit is nog onbekend. Recent werd duidelijk dat personages als King Shark, Polka-Dot Man, Ratcatcher en Peacemaker mogelijk in de film opduiken. Elba sluit in ieder geval aan bij Margot Robbie als Harley Quinn, Jai Courtney als Captain Boomerang en Viola Davis als Amanda Waller. Dit zijn volgens Variety de enige personages die terugkeren vanuit Suicide Squad uit 2016.

James Gunns The Suicide Squad staat gepland voor 6 augustus 2021.

NieuwsFilm

meest populair