Russo's over Marvel-film 'Secret Wars' en overstap naar DC

Russo's over Marvel-film 'Secret Wars' en overstap naar DC

En de opnames zijn nu compleet afgerond.

Met nog ruim twee weken te gaan hebben regisseur Anthony en Joe Russo nu definitief Avengers: Endgame afgerond. Ook spraken ze met MTV over hun toekomst binnen én buiten Marvel.

Als eerste die toekomst buiten Marvel. Op de vraag of ze mogelijk een DC-film gaan regisseren zei één van de Russo's: "Ik bedoel, onze hersenen zijn zo vertroebeld op dit moment dat ik niet weet of we iets kunnen overwegen. Maar weet je, je zegt nooit 'nooit'." De regisseurs zijn pas net uit de montagekamer gestapt, volgens Collider:


Secret Wars
Tegenover MTV gingen de regisseurs in op hun passieproject, mogelijk hun volgende Marvel-film: Secret Wars. "Ik blijf Secret Wars zeggen, want dat was een van de eerste comics waar ik als kind echt verliefd op werd," aldus Joe Russo. "Weet je, het vertellen van grootse gebeurtenissen is denk ik een deel van de reden waarom we zo sterk neigen naar dit soort event-films, de ensemblefilms. Het idee dat je zoveel verschillende personages kunt gebruiken, met zoveel verschillende meningen, en het verzinnen van een verhaal daaromheen is echt aantrekkelijk voor ons."


Endgame-artikelen van afgelopen dagen
De afgelopen dagen plaatsten we overigens al heel wat Avengers: Endgame-berichten. Een snel overzicht van de koppen van de laatste artikelen:

>> 'Avengers: Endgame' is krankzinnig en onvoorspelbaar!
>> POLL: Welke van de zes Avengers mag van jou doodgaan in 'Avengers: Endgame'?
>> Eerste reactie 'Avengers: Endgame': verbazingwekkende tweede helft!
>> HOT 'Avengers: Endgame' is nog beter dan 'Infinity War'
>> Mooie poster, definitieve speelduur en box office-voorspelling 'Avengers: Endgame'
>> Thanos klaar voor eindstrijd in nieuwe 'Avengers: Endgame' beelden!

NieuwsFilm

meest populair